«Παίξαμε σε μικρό τελικό και πήραμε Χρυσή Μπάλα γιατί να μην διοργανώσουμε Μουντιάλ;»

«Παίξαμε σε μικρό τελικό και πήραμε Χρυσή Μπάλα γιατί να μην διοργανώσουμε Μουντιάλ;»

bet365

Ο υπουργός αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με την βαλκανική συνυποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030 λέγοντας πως από τη στιγμή που η Βουλγαρία κατέκτησε την 4η θέση σε Μουντιάλ, αλλά και την Χρυσή Μπάλα με τον Στόιτσκοφ τότε τα πάντα είναι δυνατά!

Οι υπουργοί αθλητισμού Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας μετά την πρώτη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή (23/11) στο Βελιγράδι εξέφρασαν την κοινή βούληση προκειμένου να προχωρήσει η κοινή υποψηφιότητα για το Μουντιάλ 2030.

100% Eπιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός! (21+*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο αξιωματούχος της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ πήγε ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας πως από την στιγμή που η εθνική ομάδα της χώρας του έφτασε στο σημείο να κατακτήσει την τέταρτη θέση στο Μουντιάλ των ΗΠΑ (1994), αλλά και να αναδείξει ποδοσφαιριστή με Χρυσή Μπάλα (σ.σ.: Στόιτσκοφ) τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν.

«Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ήταν ακατόρθωτο για την Βουλγαρία να βγει τέταρτη σε Μουντιάλ, αλλά και δικός μας ποδοσφαιριστής να κατακτήσει Χρύση Μπάλα, αλλά τελικά συνέβη. Γιατί να μην συνδιοργανώσουμε και το Μουντιάλ 2030», σχολίασε ο Κράλεβ προσθέτοντας:

«Με την κοινή υποψηφιότητα μας οι άνθρωποι στα Βαλκάνια δείχνουν πως θέλουν ζήσουν σε ένα φιλικό για όλους περιβάλλον και να συνεργαστούν για την πολιτική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Η Βουλγαρία θα επενδύσει όλη την ενέργεια της για την εφαρμογή αυτού του πρότζεκτ».

Ο υπουργός αθλητισμού της Βουλγαρίας ισχυρίστηκε πως το μόνο που απαιτείται είναι η ανέγερση δύο ή τριών σταδίων.

«Πολιτικά και οικονομικά θα υπερασπιστούμε τα κοινά μας συμφέροντα στα Βαλκάνια. Πρέπει να προσπαθήσουμε. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να γίνει ή να επενδύσουμε σε δύο ή τρία στάδια. Διαθέτουμε την απαραίτητη υποδομή. Έχουμε αεροδρόμια, λεωφόρους, πολλά ξενοδοχεία, σχεδόν τα πάντα. Υπάρχει πολύς χρόνος για να προετοιμαστούμε για το 2030».

 

Τελευταία Νέα