Οριστική αναβολή στο Ρίβερ - Μπόκα: Την Κυριακή 22:00 ο τελικός

Γιώργος Καραμάνος
Οριστική αναβολή στο Ρίβερ - Μπόκα: Την Κυριακή 22:00 ο τελικός

bet365

Επεισόδια, χημικά, τραυματισμοί. Παρά την πίεση όμως της CONMEBOL, ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores θα παιχτεί τελικά την Κυριακή στις 22:00.

Το πιο μεγάλο ραντεβού, η ρεβάνς του SuperClasico και του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες αποφασίστηκε οριστικά να διεξαχθεί την Κυριακή στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Η αναβολή αποφασίστηκε έπειτα από διαβουλεύσεις και αντεγκλήσεις που ξεκίνησαν στις 21:00 του Σαββάτου μετά την επίθεση που δέχτηκε το λεωφορείο που μετέφερε τους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς στο «Μονουμεντάλ». Από εκεί και μετά η Μπόκα Τζούνιορς δεν ήθελε να αγωνιστεί, καθώς είχε και τραυματίες παίκτες και ειδικά τον αρχηγό της, Πάμπλο Πέρες.

Η Ρίβερ Πλέιτ συναινούσε στην αναβολή του τελικού, αλλά η CONMEBOL και η FIFA πίεζαν να γίνει κανονικά εξαιτίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αφού διαφώνησαν και άλλαξαν την ώρα διεξαγωγής τρεις φορές, ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ροδρίγες έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Η μία γιατί δεν υπήρχαν οι συνθήκες και η άλλη γιατί δεν ήθελε να παίξει έτσι. Πρόκειται για μια συμφωνία κυρίων»!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν το επεισοδιακό βράδυ του Σαββάτου γύρω και εντός του γηπέδου της Ρίβερ και οδήγησαν στην αναβολή του τελικού...

Πέτρες και σπρέι πιπεριού στους παίκτες της Μπόκα, σε κακή κατάσταση ο Τέβες! (vid)

Έδεσε καπνογόνα στο κορμί μικρού παιδιού για να τα περάσει στο «Μονουμεντάλ»! (vid)

Έσπασαν το λεωφορείο της Μπόκα! (vid)

Ντου και ξύλο για να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί της Ρίβερ (vid)

Το σοκαριστικό video με το σπασμένο πούλμαν της Μπόκα!

Σοκ, νοσοκομείο τα αποδυτήρια της Μπόκα (pic & vid)

Οι παίκτες της Μπόκα τραγουδούν αγκαλιασμένοι, ενώ τους λιθοβολούν! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα