«Παλάβωσε» η σύζυγος του Γκάγο με το γεμάτο Μπομπονέρα στην προπόνηση της Μπόκα (pic)

Gazzetta team
«Παλάβωσε» η σύζυγος του Γκάγο με το γεμάτο Μπομπονέρα στην προπόνηση της Μπόκα (pic)

bet365

Η σύζυγος του άσου της Μπόκα Τζούνιορς, Φερνάντο Γκάγο έμεινε άφωνη βλέποντας το Μπομπονέρα γεμάτο από τους οπαδούς της Μπόκα πριν τον δεύτερο τελικό του Λιμπερταδόρες.

Οι οπαδοί της Μπόκα «ντόπαραν» τους παίκτες της ομάδας τους γεμίζοντας το Μπομπονέρα στην προπόνηση πριν τον αποψινό τελικό και η κυρία Γκάγο δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ανάρτησε μια φωτογραφία με το γήπεδο και έγραψε:

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Η καλύτερη υποστήριξη στον κόσμο. Αυτή η φωτογραφία είναι μοναδική, φανταστική! Και όχι μόνο για την εικόνα, που είναι ένα κομμάτι του τεράστιου αριθμού των ατόμων που δεν μπόρεσαν να μπουν στο στάδιο. Τέτοιο κίνητρο για αυτόν τον τελικό, τέτοια αναμονή, τόση ένταση και τόση αγάπη! Πριν γνωρίσω τον Φερνάντο δεν παρακολουθούσα ποδόσφαιρο, τώρα είναι μέρος της ζωής μου και εύχομαι για εκείνον, για τους συμπαίκτες του, για τους οπαδούς και το σύλλογο, να νικήσουν το Σάββατο. Πάμε».

 

Τελευταία Νέα