Πρόταση της Λατινοαμερικάνικης Ομοσπονδίας στη FIFA για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

Gazzetta team
Πρόταση της Λατινοαμερικάνικης Ομοσπονδίας στη FIFA για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

bet365

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής κατέθεσε πρόταση της FIFA για να διοργανώνει Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, καταργώντας το Nations League της UEFA.

Οι προτάσεις για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο πέφτουν... βροχή και η τελευταία ήρθε από την Λατινοαμερικάνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία πρότεινε στη FIFA να διοργανώνει Μουντιάλ κάθε δύο και όχι κάθε τέσσερα χρόνια.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η πρόταση περιλαμβάνει κατάργηση του Nations League και συμμετοχή περισσότερων ομάδων από τη Λατινική Αμερική στα τελικά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν από την Ομοσπονδία, αυτό θα είναι προς όφελος των παικτών καθώς θα μπορούν να παίζουν σε περισσότερα παγκόσμια κύπελλα.

«Η πρόταση που κάναμε στη FIFA είναι να παίζουμε Παγκόσμια Κύπελλα κάθε δύο χρόνια και όχι κάθε τέσσερα. Αντί να έχουμε το Nations League, μπορούμε να έχουμε Μουντιάλ κάθε δύο έτη και να είναι για όλους. Είναι καλό για τους παίκτες καθώς θα μπορούν να παίζουν ακόμα και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα. Με τη μορφή που έχει τώρα η διοργάνωση αρκετοί παίκτες δεν θα παίξουν πάνω από δύο. Μπορούμε μάλιστα να διεξάγουμε τις διοργανώσεις σε όλες τις ηπείρους χωρίς να περιμένουμε πολύ καιρό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

 

Τελευταία Νέα