Επιβεβαίωσε την απόσυρση και αρχίζει την προπονητική ο Τσάβι

Επιβεβαίωσε την απόσυρση και αρχίζει την προπονητική ο Τσάβι

Κώστας Ζάλιαρης
Επιβεβαίωσε την απόσυρση και αρχίζει την προπονητική ο Τσάβι

bet365

Οριστική είναι η απόφαση του Τσάβι να ρίξει τους τίτλους τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Σαντ στο φινάλε της σεζόν, τονίζοντας ότι θα καταπιαστεί αμέσως με την προπονητική και θα παραμείνει στη Ντόχα.

Θα φύγει με το διπλό από την Ισπανία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ; Νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο θρυλικός χαφ της Μπαρτσελόνα, μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και δεν άλλαξε άποψη αναφορικά με την ημέρα που θα βάλει τέλος στην σπουδαία καριέρα του.

Μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος στο Κατάρ, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση και θα δουλέψει πλέον ως προπονητής, ωστόσο, θα το κάνει στη Ντόχα και δεν θα επαναπατριστεί αμέσως, αφού θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να μάθει πολλά προτού πέσει στα βαθιά στη νέα του καριέρα.

Στην καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησε από την Καταλονία βάζοντας τέλος σε μια τεράστια εποχή, μέτρησε 767 εμφανίσεις, 8 πρωταθλήματα, 4 Champions League, ενώ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας σε 133 συμμετοχές πανηγύρισε τα δύο Euro (2008 και 2012) και το Μουντιάλ του 2010 στην τρομερή τετραετία των «φούριας ρόχας».

 

Τελευταία Νέα