Κλείνει το «Μπομπονέρα» γιατί κινδύνευσαν οι οπαδοί της Μπόκα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλείνει το «Μπομπονέρα» γιατί κινδύνευσαν οι οπαδοί της Μπόκα! (vid)

bet365

Η Κυβέρνηση έδωσε εντολή να κλείσει το «Μπομπονέρα» μετά και τη συγκέντρωση 50.000 οπαδών στο γήπεδο της Μπόκα για την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας πριν από τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Ρίβερ Πλέιτ στο «Μονουμεντάλ»!

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η απόφαση της Μπόκα να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, γύρισε... μπούμερανγκ, αφού, η τρέλα των οπαδών προκάλεσε μεν τις τρομερές εικόνες του γεμάτου και με συνεχή παλμό, γηπέδου, ωστόσο, δεν είναι κρυφό ότι προκλήθηκε κίνδυνος.

Σε κομμάτια κερκίδων υπήρχε συνωστισμός μέχρι και στα σκαλιά, ενώ, ο αριθμός των ανθρώπων ξεπερνούσε όσους πραγματικά μπορούσαν να βρεθούν στις εξέδρες, με αποτέλεσμα η διοίκηση της Μπόκα να σπεύδει να ενημερώσει πως δεν θα έπρεπε καν να πλησιάσουν στο γήπεδο άλλοι οπαδοί.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντανιέλ Αγκελίτσι, ενημέρωσε μέσω του TyC Sports ότι έλαβε ειδοποίηση πως η Κυβέρνηση θα κλείσει το γήπεδο για ένα μικρό διάστημα, ωστόσο, θα επιχειρήσει ν' αντιστρέψει την κατάσταση.

Δείτε τι γινόταν κατά την είσοδο του κόσμου...

 

Τελευταία Νέα