Ο Ενσαλίβα βοηθάει θύμα κλοπής στον Καναδά και αναρωτιέται! (vid)

Ο Ενσαλίβα βοηθάει θύμα κλοπής στον Καναδά και αναρωτιέται! (vid)

bet365

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, Ταμ Ενσαλίβα βοήθησε έναν αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε θύμα κλοπής και ζητάει την γνώμη των ακολούθων του στο Instagram για τον αν ήταν μια πράξη καλοσύνης η αφέλειας!

Μια ασυνήθιστη ιστορία την οποία κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, Ταμ Ενσαλίβα.

O παλαίμαχος μέσος συνάντησε έναν άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα κλοπής με συνέπεια να μην έχει χρήματα για να επιστρέψει στη βάση του.

Ο Ταμ Ενσαλίβα προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει, ωστόσο στο φινάλε του video αναρωτιέται εάν προέβη σε μια πράξη καλοσύνης ή αφέλειας ζητώντας από τους ακόλουθους του να πάρουν θέση.

Ο άλλοτε Καναδός διεθνής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένας τύπος ήρθε στο μέρος που βρισκόμουν και με ρώτησε εάν είμαι από εδώ. Του απάντησα πως δεν είμαι. Μου ζήτησε συγνώμη για την ενόχληση αλλά ζητούσε βοήθεια. Ήταν από το Πολεμικό Ναυτικό του Καναδά και στα 44 του ήθελε να γραφτεί στο Πανεπιστήμιο. Ερχόταν εδώ από το Κάρμλουπς. Δυστυχώς του έσπασαν το αυτοκίνητο και του του αφαίρεσαν ταυτότητες, τραπεζικές κάρτες, ακόμη και τις σημειώσεις που είχε.

Το ντεπόζιτο του ήταν άδειο και θα έπρεπε να διανύσει μια απόσταση τριών ωρών για να επιστρέψει στο Κάρμλουπς. Μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και από την κάμερα παρακολούθησης εντοπίστηκε ένας άνδρας με κουκούλα, δίχως όμως να μπορούν να τον ταυτοποιήσουν. Δεν μπορούσε να ζητήσει δίχως ταυτότητα από φίλους του να του στείλουν χρήματα γιατί είναι κάτι που δεν επιτρέπεται από τις τράπεζες.

Περπατούσε στους δρόμους ζητώντας 10-15 δολάρια για να μπορέσει να κατευθυνθεί προς το Κάρμλουπς. Ήλπιζε πως θα μπορέσει να βρει βοήθεια. Περπάτησα μαζί του στο αυτοκίνητο του και του έκανα κάποιες ερωτήσεις για το Πολεμικό Ναυτικό προκειμένου να βεβαιωθώ πως έτσι είναι τα πράγματα. Έδειξε να γνωρίζει για τα πράγματα που μιλούσε.

Μου έδειξε το αυτοκίνητο του, το σημείο που του το παραβίασαν και τα κλειδιά του. Δεν υπήρχε τίποτα μέσα. Αποφάσισα να πάω μια βόλτα μαζί του για να βάλουμε βενζίνη. Μου έλεγε για τα μέρη που έχει επισκεφθεί με το Πολεμικό Ναυτικό, τα αξιώματα που έφερε, αλλά και πως είναι η ζωή των αξιωματικών στον Καναδά. Πίστεψα πως μου έλεγε την αλήθεια και αποφάσισα να του δώσω όσα χρήματα χρειαζόταν για να επιστρέψει στη βάση του.

Μου είπε πως θα μου στείλει πίσω τα λεφτά μέσω email και έτσι έγραψα την διεύθυνση μου στο πίσω μέρος του φακέλου που του έδωσα. Ήθελα να σας πω αυτή την ιστορία γιατί ήθελα να είμαι βέβαιος για όσα μου είπε στην κάμερα. Κατά την γνώμη μου ήταν μια πράξη καλοσύνης, αλλά θα δούμε εάν και πότε θα μου επιστρέψει τα χρήματα. Εσείς τι πιστεύετε; Ήταν μια πράξη καλοσύνης ή αφέλειας;».

Μπορείτε να δείτε το video και να πάρετε θέση εδώ!

 

Τελευταία Νέα