Ικάρντι-Ντιμπάλα: Άνοιξαν λογαριασμό και αντικαθιστούν τον Μέσι (vids)

Ικάρντι-Ντιμπάλα: Άνοιξαν λογαριασμό και αντικαθιστούν τον Μέσι (vids)

bet365

Μέσι μπορεί να μην είχε, αλλά η εθνική Αργεντινής με τους Ικάρντι και Ντιμπάλα στην κορυφή δείχνει να βρίσκει... φως!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πέρασε αρκετός καιρός για να βρουν δίχτυα. Τα κατάφεραν όμως. Και τα κατάφεραν σ' ένα σημείο όπου η εθνική Αργεντινής έψαχνε την αναγέννησή της - κι ακόμη την ψάχνει.

Ικάρντι και Ντιμπάλα όμως μπορούν να αποτελέσουν τους ηγέτης της ομάδας του Σκαλόνι και να οδηγήσουν την ομάδα και πάλι σ' ένα φωτεινό μονοπάτι από επιτυχίες. Προς το παρόν δεν είναι ούτε στην αρχή. Το ότι άνοιξαν λογαριασμό με την εθνική την ίδια μέρα αμφότεροι μπορεί να σημαίνει ότι ανοίγουν κι έναν νέο κύκλο για την «αλμπισελέστε», ειδικά από την στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα επιστρέψει.

Ο Μάουρο Ικάρντι πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική ομάδα, απέναντι στο Μεξικό.

Ο ηγέτης της Ίντερ, μετρά 392' με το εθνόσημο στο στήθος και στο 1' της αναμέτρησης με τους «τρι» άνοιξε το σκορ ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Μάλιστα, σκόραρε πέντε χρόνια, ένα μήνα και πέντε μέρες μετά το ντεμπούτο του με την «αλμπισελέστε» - αν κι αυτή ήταν η μόλις 8η του συμμετοχή.

Στην Ιταλία πάντως μετρά 117 γκολ κι αν συνεχίσει να καλείται ο αριθμός των γκολ του λογικά θα αυξηθεί γρήγορα.

Την υπογραφή του έβαλε κι ο Ντιμπάλα, ο οποίος επίσης άνοιξε λογαριασμό με την εθνική.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, χρειάστηκε συνολικά 18 ματς για να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε εθνικό επίπεδο.

Εκείνος σκόραρε τρία χρόνια από το ντεμπούτο του (9/10/2015), τη στιγμή που στην Ιταλία έχει 99 γκολ σε 260' ματς με τη φανέλα των Παλέρμο - Γιουβέντους σ' όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα