Γίνεται μόνιμος ο Σκαλόνι στην Αργεντινή!

Γίνεται μόνιμος ο Σκαλόνι στην Αργεντινή!

Θοδωρής Βασίλης
Γίνεται μόνιμος ο Σκαλόνι στην Αργεντινή!

bet365

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής αφού δείχνει να πείθει την ομοσπονδία, την ώρα που τα μεγάλα ονόματα που έχουν ακουστεί, έχουν διακριτικά αρνηθεί.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής μετά το φιάσκο του Μουντιάλ της Ρωσίας και την απόλυση του Χόρχε Σαμπάολι. Ο 40χρονος τεχνικός καθοδήγησε την «αλμπιτσελέστε» σε έξι φιλικά ματς την ώρα που η Ομοσπονδία έψαχνε τον επόμενο προπονητή.

Ακούστηκαν τα ονόματα των Ντιέγο Σιμεόνε, Μαουρίσιο Ποκετίνο, Χοσέ Πέκερμαν, Χεράρδο Μαρτίνο, ενώ φήμες ήθελαν μέχρι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι στους υποψήφιους. Όλοι τους ευγενικά έθεσαν εαυτούς εκτός διεκδίκησης της θέσης. Την ίδια ώρα με τα οικονομικά της AFA να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φέρεται να έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν μόνιμο τον Σκαλόνι.

Μάλιστα, αναφέρουν ως παράδειγμα την περίπτωση του Σολάρι με την Ρεάλ Μαδρίτης και την μετατροπή του από υπηρεσιακό σε μόνιμο μετά την βελτίωση των Μαδριλένων. «Είναι μεγάλη η πιθανότητα ο Σκαλόνι να συνεχίσει στον πάγκο και ο Αϊμάρ να επιστρέψει στην Under 20», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας των εθνικών ομάδων της Αργεντινής, Χόρχε Μιαντοσκι.

 

Τελευταία Νέα