Το «αντίο» του Βραζιλιάνου Λεονάρντο (pic)

Το «αντίο» του Βραζιλιάνου Λεονάρντο (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο, ο οποίος είχε περάσει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όπως ανακοίνωσε μέσω του Instagram.

Ο Λαντίνο «Λεονάρντο» Ζέσους, χρησιμοποίησε τα social media για να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για συμφωνία του με την Μπραζιλέιρο.

Ελλάδα – Εσθονία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τις φανέλες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στη Βραζιλία έπαιξε για λογαριασμό των Ιντερνασιονάλ, Ατλέτικο Γκοϊανένσε, Μότζι Μιρίμ, Γκρέμπιο Μπαρουέρι, Βίλα Νόβα και URT, ενώ τελευταίοι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Μπανγκού και η Γιουβέντους.

Με τον Ολυμπιακό στον οποίο εντάχθηκε το χειμώνα του 2008, αγωνίστηκε 58 φορές (4 γκολ) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα κύπελλο.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από τον ΠΑΟΚ ως μια εναλλακτική λύση στην άμυνα, αλλά έκανε μόλις μία συμμετοχή (Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ 1-0) με τον Μπόλονι στον πάγκο, μέχρι να λυθεί το συμβόλαιο του, το χειμώνα του 2012, για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Είναι οι φωτογραφίες με τις οποίες λέω αντίο στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ το Θεό για όλα όσα έζησα ως ποδοσφαιριστής, για κάποιους ανθρώπους που είχα την τιμή να συνυπάρξω και να γνωρίσω μέσω του ποδοσφαίρου και για όλες τις εμπειρίες που έζησα σ’ αυτή τη διαδρομή», έγραψε ο Λεονάρντο.

 

Τελευταία Νέα