Αν και τιμωρημένος, τα έβαλε πάλι με τους διαιτητές ο Μαραντόνα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αν και τιμωρημένος, τα έβαλε πάλι με τους διαιτητές ο Μαραντόνα (vid)

bet365

Νέο ξέσπασμα κατά της διαιτησίας από τον Ντιέγκο Μαραντόνα μετά από ισόπαλο (0-0) ματς της Dorados κόντρα στη Mineros. Δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου όντας τιμωρημένος γιατί... πάλι είχε επιτεθεί φραστικά σε διαιτητή πριν από λίγες μέρες και αναμένει βαρύτερη τιμωρία!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αργεντινός θρύλος και νυν κόουτς της Dorados στο Μεξικό, αφού πρώτα απομάκρυνε τους ποδοσφαιριστές του και τον βοηθό του, Λουίς Ίσλας, από τον διαιτητή, παραπονέθηκε με χαρακτηριστικές κινήσεις για να του επιρρίψει ευθύνες και αποχώρησε.

Στη συνέντευξη Τύπου δεν παραβρέθηκε και αυτός που μίλησε στους δημοσιογράφους ήταν ο Λουίς Ίσλας, αποκαλύπτοντας ποινή που κρατήθηκε μυστική και δεν επέτρεπε στον Μαραντόνα να μιλήσει στις κάμερες.

Η τιμωρία αυτή ήταν αποτέλεσμα... άλλου, προηγούμενου ξεσπάσματος κατά τη διαιτησίας από το ματς με την San Luis μόλις πριν από λίγες μέρες, με τον Μαραντόνα να παρομοιάζει τον ρέφερι της αναμέτρησης με τον Εντγκάρδο Κοντεσάλ και τα όσα είχε κάνει εις βάρος της Αργεντινής στον τελικό με τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 1990.

 

Τελευταία Νέα