Απομονωμένος και με κακή διάθεση στη Χιλή ο Αλέξις Σάντσες!

Κώστας Ζάλιαρης
Απομονωμένος και με κακή διάθεση στη Χιλή ο Αλέξις Σάντσες!

bet365

Ό,τι κουβαλάει από το Μάντσεστερ και την μετριότητα της θητείας του στη Γιουνάιτεντ, ο Αλέξις Σάντσες φαίνεται ότι το μετέφερε στην εθνική ομάδα της Χιλής, εκεί όπου έχουν παρατηρήσει πολύ περίεργη και στενάχωρη συμπεριφορά...

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», λίγο μετά το κακό παιχνίδι της ομάδας του στο «Etihad» και τη δική του ανούσια συμμετοχή με αλλαγή δίχως να καταφέρει ν' αλλάξει πολλά στην ήττα (3-1) της Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ταξίδεψε για την πατρίδα του, όμως δεν είναι καθόλου καλά...

Η χαμένη του αυτοπεποίθηση έχει επηρεάσει τρομερά την ψυχολογία του και όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, έχει παρατηρηθεί πολύ περίεργη συμπεριφορά από τον Αλέξις Σάντσες στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει του αγώνων με τις Κόστα Ρίκα και Ονδούρα.

Είναι απομονωμένος, προβληματισμένος αλλά και αρκετά εκνευρισμένος από το γεγονός πως ο Μουρίνιο τον είχε αφήσει εκτός αρχικού σχήματος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως ήταν η «μάχη» με τη Σίτι, παρ' όλα αυτά, ακόμα και που χρησιμοποιήθηκε, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στη γενικότερη κακή εικόνα της Γιουνάιτεντ.

Η «La Trecara» γράφει πως ο Σάντσες παίρνει αρκετό χρόνο μόνος του, να κάθεται στο προπονητικό γήπεδο και να σκέφτεται ή να δείχνει κακόκεφος και αυτό προβληματίζει πλέον και τους ανθρώπους της Χιλής.

 

Τελευταία Νέα