«Αυτό είναι το τελευταίο ματς που βλέπω με τον πατέρα μου» (pics & vid)

Θοδωρής Βασίλης
«Αυτό είναι το τελευταίο ματς που βλέπω με τον πατέρα μου» (pics & vid)

bet365

Οπαδός της Σαν Λορέντζο βλέπει από το νοσοκομείο μαζί με τον βαριά άρρωστο πατέρα του, τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας και το μήνυμά του συγκινεί.

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άθλημα και η ιστορία του Γκαστόν το αποδεικνύει. Ο νεαρός οπαδός της Σαν Λορέντζο βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανίατης ασθένειας δίνοντας μάχη να κρατηθεί στην ζωή, συγκινεί με το μήνυμά του.

Ο Γκαστόν, όπως και ο πατέρας του, είναι οπαδός της Σαν Λορέντζο και οι δύο μαζί παρακολούθησαν από το νοσοκομείο τα ξημερώματα της Τρίτης (13/11) τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Βέλες για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Αυτό όμως που συγκίνησε και προκάλεσε την αγάπη και την συμπάθεια όλων ήταν το μήνυμα και η φωτογραφία που ανέβασε ο Γκαστόν για τον πατέρα του.

«Αυτό είναι το τελευταίο ματς της Σαν Λορέντζο που βλέπω με τον γέρο μου. Είμαστε στο νοσοκομείο και στην κατάσταση που βρίσκεται με την μορφίνη που παίρνει για να ανακουφίσει τον πόνο του, δε νομίζω ότι μπορεί για πολύ ώρα να παρακολουθήσει μαζί μου τον αγώνα και να καταλάβει αν κερδίζουμε. Θα μου λείψεις πατέρα», έγραψε ο Γκαστόν ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου με την φανέλα της «Σικλόν» και τον αγώνα της Σαν Λορέντζο με την Βέλες.

Όπως ήταν λογικό η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την συγκίνηση όλων ενώ έφτασε μέχρι την ομάδα της Σαν Λορέντζο με τον αρχηγό της ομάδας, Σεμπαστιάν Τορίκο, μέσω βίντεο να στέλνει τις ευχές της ομάδας στον Γκαστόν, ενώ και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ματίας Λάμενς επικοινώνησε μαζί του στέλνοντας το μήνυμα πως είναι στο πλευρό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα