Μαραντόνα: «Καλύτερος ο Μουρίνιο από τον Γκουαρδιόλα, αντέγραψε τον Κρόιφ ο Πεπ»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Καλύτερος ο Μουρίνιο από τον Γκουαρδιόλα, αντέγραψε τον Κρόιφ ο Πεπ»

bet365

Ο Ντιέγο Μαραντόνα σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι θα ήθελε να εργαστεί στην Ισπανία ως προπονητής, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι καλύτερος από τον Παπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο αμφισβήτησε για το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει.

Νοτς Κάουντι – Ντονκάστερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μαραντόνα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Marca και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα ήθελε να δουλέψει κάποια στιγμή σε ισπανική ομάδα ως προπονητής.

«Ναι, αλλά πρέπει να είναι ένα πλάνο μακροχρόνιο. Τη δεδομένη στιγμή πρέπει να διορθώσω λάθη και ως τεχνικός ακόμα πρέπει να μάθω πολλά. Και γι' αυτό πιστεύω ότι θα πάω για μια βδομάδα στο Μάντσεστερ να δω κάποια προπόνηση του Μουρίνιο και να τον ρωτήσω διάφορα πράγματα», σχολίασε ο Μαραντόνα, ο οποίος ρωτήθηκε για ποιόν λόγο και αν ο Special One είναι καλύτερος του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Γιατί είναι ο καλύτερος. Χωρίς καμία αμφιβολία. Για μένα ο Μουρίνιο είναι καλύτερος από τον Πεπ. Ο Γκουαρδιόλα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κληρονομιά που άφησε ο Κρόιφ. Το 'τίκι τάκα' δεν επινοήθηκε από τον Γκουαρδιόλα, αλλά από τον Κρόιφ. Μόνο ο Πεπ έχει τη δυνατότητα να επιλέγει όποιον ποδοσφαιριστή θέλει στην ομάδα του. Έτσι το 'τίκι τάκα' γίνεται ακόμα πιο εύκολο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα