Ζλάταν: «Αν είναι να επιστρέψω στην Παρί θα το κάνω για να είμαι το αφεντικό»

Gazzetta team
Ζλάταν: «Αν είναι να επιστρέψω στην Παρί θα το κάνω για να είμαι το αφεντικό»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέταξε ανεπανάληπτη ατάκα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες περί Μίλαν.

Ο Σουηδός άσος παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα Equipe στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής που τον επηρέασε περισσότερο στην καριέρα του ήταν ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Ατλέτικο - Μπιλμπάο! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ζλάταν, ωστόσο, μίλησε και για πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκαθαρίζοντας πως θα το έκανε μόνο για να έχει τον ρόλο του... αφεντικού!

«Αν είναι να επιστρέψω στο Παρίσι θα το κάνω για να είμαι το αφεντικό, αυτός είναι ο μοναδικός όρος, δεν υφίσταται άλλος ρόλος για μένα. Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν με ενδιαφέρει κάποια θέση στη διοίκηση. Είμαι ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Όταν θα αποφασίσω τι θα κάνω, θα ενημερώσω τον κόσμο», σχολίασε.

Παράλληλα κλήθηκε να πάρει θέση και για τις φήμες περί Μίλαν και το ενδεχόμενο να αναλάβει εκεί ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας: «Πιστεύω πως είναι πιο πιθανό να επιστρέψω εγώ στην Μίλαν παρά να δω τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της, δεν πιστεύω πως θέλει να πάει στην Ιταλία και να αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση. Η Μίλαν δεν είναι εύκολη πρόκληση».

Πάντως, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, προτάσεις έχει στα χέρια του και είναι πολλές: «Εχω πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, όμως έχω ανάγκη από κάτι που να μου δίνει κίνητρα, θέλω να πάω σε έναν σύλλογο όπου να μπορώ να κάνω τη διαφορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα