Τα μεγαλεπήβολα πλάνα των Βούλγαρων για το Μουντιάλ 2030!

Τα μεγαλεπήβολα πλάνα των Βούλγαρων για το Μουντιάλ 2030!

bet365

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για την πρόθεση Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας να συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ του 2030. Διαβάστε πως οι Βούλγαροι είχαν πάρει τα μέτρα τους εδώ και μήνες.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η πρόθεση για συνδιοργάνωση είναι ένα θέμα που προετοιμάζουν επιμελώς εδώ και αρκετές εβδομάδες οι ηγέτες των τεσσάρων χωρών.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για σύμπραξη των τεσσάρων δυνάμεων προκειμένου να φιλοξενηθεί μια μεγάλη διοργάνωση, με το Βούλγαρο ομόλογο του Μπόικο Μπορίσοφ να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος είναι το Μουντιάλ του 2030.

Εάν υπάρχει μια χώρα που έχει πάρει πιο ζεστά από όλους το συγκεκριμένο πρότζεκτ αυτή είναι η Βουλγαρία. Άλλωστε σε ανύποπτη στιγμή ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας είχε προναγγείλει την κατασκευή υπερσύγχρονου εθνικού σταδίου, αλλά και την ανακαίνιση των υπόλοιπων γηπέδων της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Μπορίσοφ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δηλώσει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αναγερθεί ένα νέο στάδιο που θα στεγάσει την εθνική Βουλγαρίας το κόστος του οποίου θα ανέλθει σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα περιττό το απαρχαιωμένο «Βασίλ Λέφσκι».

Για το τελευταίο υποστήριξε πως βρίσκεται σε λάθος σημείο της πόλης με συνέπεια να προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το πλάνο προβλέπει κατασκευή σταδίου έξω από τη Σόφια, αλλά και ανακαίνιση των μεγαλύτερων γηπέδων της χώρας προκειμένου η γειτονική χώρα να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες σε μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα