Ο Κάρλος Τέβες συνάντησε... τον Κάρλος Τέβες! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κάρλος Τέβες συνάντησε... τον Κάρλος Τέβες! (pics)

bet365

Ο Κάρλος Τέβες συνάντησε στη Βραζιλία τον... διάδοχό του! Ωστόσο, δεν έχει καμία συγγενική σχέση μαζί του. Ο «απάτσι» αντίκρισε τον... Κάρλος Τέβες junior, αφού, ένας οπαδός της Κορίνθιανς, αποφάσισε να δώσει τ' όνομα του Αργεντινού στράικερ στον γιο του, αφού είχε λατρέψει τον νυν φορ της Μπόκα από το πέρασμά του από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με την άφιξη της Μπόκα Τζούνιορς στο Σάο Πάουλο, όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης θα κοντραριστεί με την Παλμέιρας διεκδικώντας τη θέση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου περιμένει πλέον η Ρίβερ Πλέιτ, ο Τέβες εισέπραξε ξανά μεγάλη αγάπη.

Μάλιστα, συνάντησε τον... Κάρλος Τέβες, τον μικρούλη Βραζιλιάνο που πήρε τ' όνομα του Αργεντινού φορ, αφού οι γονείς του, λάτρεψαν τον «απάτσι» από το πέρασμά του από την Κορίνθιανς και ήθελαν να τον τιμήσουν.

Ο Τέβες έπαιξε στην «Timao» το 2005 και το 2006, και τη βοήθησε να κατακτήσει το Brasileirao, σκοράροντας συνολικά 46 φορές!

 

Τελευταία Νέα