Ζλάταν: «Είμαι πολύ ακριβός για να με αποκτήσουν»

Gazzetta team
Ζλάταν: «Είμαι πολύ ακριβός για να με αποκτήσουν»

bet365

Ανεπανάληπτη ατάκα για άλλη μια φορά από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όταν ρωτήθηκε σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελευταία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνδέθηκε έντονα με επιστροφή του στην Ευρώπη με την πρώην ομάδα του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν να φέρονται διατεθειμένες να κινηθούν για την απόκτησή του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να ρίξει τους τόνους, πετώντας και μια... μυθική ατάκα από αυτές που μόνο ο «Ίμπρα» ξέρει να δίνει.

«Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και έχω ένα παιχνίδι την Κυριακή Εκεί επικεντρώνομαι. Και συν τοις άλλοις, είμαι πολύ ακριβός», υπογράμμισε ο Σουηδός άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα