Ο Αντόνις θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και την Ευρώπη

Ο Αντόνις θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και την Ευρώπη

Ο Αντόνις θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ και την Ευρώπη

bet365

Ως μια καταστροφική απόφαση για την καριέρα του στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο Τέρι Αντόνις το «ναι» που είπε το καλοκαίρι του 2017 στην ολλανδική Φένλο προτού επιστρέψει στην Αυστραλία.

Σε ηλικία 10 ετών ο ομογενής ποδοσφαιριστής από το Σίδνεϊ είχε ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να προπονηθεί μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ως έφηβος βρέθηκε στην Ιταλία και σε ηλικία 16 ετών έκανε το ντεμπούτο του στην A-League για την ομάδα του Σίδνεϊ, τους Sky Blues.

Το 2015 ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και ο Αντόνις άρπαξε την ευκαιρία και κατευθύνθηκε εκ νέου προς την Ευρώπη. Με δεδομένο το ταλέντο του φαινόταν απόλυτα έτοιμος για μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Αλλά ποτέ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένας τραυματισμός και στη συνέχεια η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ περιόρισαν τον χρόνο συμμετοχής του για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στη Βέροια πριν επιστρέψει και παίξει 11 φορές για τους Western Sydney Wanderers ως δανεικός από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το 2017 ήθελε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην ευρωπαϊκή καριέρα του αποφασίζοντας να αφήσει τον έναν χρόνο συμβολαίου του με τον ΑΠΟΚ και να υπογράψει για την VVV Venlo.

«Είπα στον ΠΑΟΚ,» κ​Κοιτάξτε, απλά θέλω να πάω και να παίξω ποδόσφαιρο», δηλώνει σήμερα ο Αντόνις. "Για μένα και την καριέρα του ήταν καταστροφική αυτή η κίνηση. Δεν δούλεψε μαζί μου ο προπονητής στην Ολλανδία. Στην αρχή ήμουν στα πλάνα του, αλλά τελικά το στυλ ποδοσφαίρου που ήθελε να παίξει δεν μου ταίριαζε».

Το μεγαλύτερο παράπονο του Αντόνις, που συνεχίζει με επιτυχία την καριέρα του στην Αυστραλία ξανά αυτή τη φορά με τη Victory, ήταν ότι το ποδόσφαιρο δεν του έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε. «Όταν αποφάσισα να πάω στην Ευρώπη, έκανα πραγματικά το καλύτερο, αλλά το πρόβλημα ήταν η… ευκαιρία».

 

Τελευταία Νέα