Χρηματοδότησε το νέο προπονητικό κέντρο της Νιούελς ο Μπιέλσα!

Κώστας Ζάλιαρης
Χρηματοδότησε το νέο προπονητικό κέντρο της Νιούελς ο Μπιέλσα!

bet365

Περισσότερα από 3 εκατ.ευρώ θα έχει βγάλει από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό στην ολοκλήρωση των έργων για το νέο προπονητικό κέντρο της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο Μαρσέλο Μπιέλσα!

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο νέος κόουτς της Λιντς σε μια τρομερή κίνηση ώστε ν' ανταποδώσει στον σύλλογο της Αργεντινής το γεγονός πως έχει δώσει τ' όνομά του στο γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα, θέλησε να προσφέρει οικονομικά για τη δημιουργία του νέου πολυτελούς προπονητικού κέντρου της Νιούελς!

Τα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν την 3η Νοεμβρίου, ανήμερα των 115ων γενεθλίων των «λεπρών», με τον Μπιέλσα επίτιμο καλεσμένο, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό λόγω της αναμέτρησης της Λιντς με τη Γουίγκαν, να μην καταφέρει η θρυλική μορφή της Νιούελς να δώσει το «παρών».

Οι νέες εγκαταστάσεις της αργεντίνικης ομάδας εκτείνονται σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνονται πολυτέλειες που εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, από τα δωμάτια των παικτών μέχρι και το πάρκινγκ αλλά φυσικά και τους χώρους εκγύμνασης και δουλειάς των αγωνιστικών πλάνων για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Το συνολικό ποσό που θα έχει προσφέρει ο Μπιέλσα στη Νιούελς Ολντ Μπόις στην ολοκλήρωση των εργασιών θα ξεπερνά τα 3 εκατ.ευρώ, ενώ, είχε φέρει εξ αρχής τους διοικούντες την ομάδα σε επαφή με την αδερφή του, η οποία ειδικεύεται σε θέματα αρχιτεκτονικής.

 

Τελευταία Νέα