Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήθελε να σκοτώσει τον Γκαρέκα!

Gazzetta team
Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήθελε να σκοτώσει τον Γκαρέκα!

bet365

Ο πρώην Νο1 εκτελεστής του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ποπάι, αποκάλυψε ότι ο el Patron είχε σκοπό να σκοτώσει τον σήμερα προπονητή του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα.

Ο Γιον Χάιρο Βελάσκες Βάσκες ή πιο απλά Ποπάι, είναι ο πιο γνωστός sicario του Εσκομπάρ και εδώ και κάποια χρόνια έχει αποφυλακιστεί. Ο πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, ο Ποπάι δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει πλέον και την τελευταία φορά που το έκανε έδωσε μια απίστευτη ιστορία από τον Εσκομπάρ, ο οποίος ήθελε να σκοτώσει τον Αργεντινό [σήμερα 60 ετών] ο οποίος έπαιζε σε ομάδα αντίπαλου καρτέλ.

Τη δεκαετία του '80 οι μισές ομάδες στην Κολομβία ανήκαν σε εμπόρους ναρκωτικών και το ποδόσφαιρο ήταν ένα «όχημά» τους. Οπως αποκάλυψε ο Ποπάι, ο Εσκομπάρ, οπαδός της Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν, είχε κυρήξει πόλεμο στους παίκτες της Αμέρικα ντε Κάλι, ανάμεσα στους οποίους ο Γκαρέκα. «Είχε υπόψη του όλους τους παίκτες της Αμέρικα, βρισκόμασταν σε πόλεμο. Ο Ρικάρντο Γκαρέκα ήταν στο στόχαστρο του Πάμπλο, όμως δεν έφτασαν μέχρι εκεί. Ηθελε να βάλει βόμβα στο αυτοκίνητό του, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο έσωσε τον Γκαρέκα».

 

Τελευταία Νέα