Tζιοβάνι Σιμεόνε: «Να έχω τον πατέρα μου προπονητή στην εθνική Αργεντινής»!

Gazzetta team
Tζιοβάνι Σιμεόνε: «Να έχω τον πατέρα μου προπονητή στην εθνική Αργεντινής»!

bet365

Το μεγάλο του όνειρο αποκάλυψε ο Τζιοβάνι Σιμεόνε που έχοντας πλέον κάνει γερά βήματα στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού με τη φανέλα της Φιορεντίνα, τόνισε πως θα ήθελε να έχει προπονητή τον πατέρα του και να βρεθούν μαζί στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους!

Ο 23χρονος φορ των «βιόλα» κέρδισε ξανά την κλήση του στην «αλμπισελέστε» για τα προσεχή παιχνίδια με το Ιράκ και τη Βραζιλία και ενόψει των νέων συμμετοχών του με τη φανέλα με το αργεντίνικο εθνόσημο, ανέφερε:

«Μακάρι κάποια μέρα να καταφέρω να έχω τον πατέρα μου προπονητή. Γιατί όχι στην εθνική ομάδα; Θα το ήθελα πολύ και πιστεύω πως όλοι στην οικογένεια θα το ήθελαν γιατί έχουμε μάθει να παλεύουμε και να κυνηγάμε όσα θέλουμε».

Βέβαια, ο νυν κόουτς της Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν από λίγο καιρό, είχε υποστηρίξει ότι:

«Δεν θέλω ποτέ ν' αποκλείω ενδεχόμενα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να έχεις το παιδί σου στα αποδυτήρια, τόσο για εκείνον, όσο και για τη μεταξύ μας σχέση. Εάν σε 5 ή 6 χρόνια γίνει μια πιο σημαντική ποδοσφαιρική μορφή, θα μιλήσουμε για μια άλλη κατάσταση. Ίσως την ημέρα, που εγώ δεν θα είμαι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εκείνος να μπορέσει να έρθει».

 

Τελευταία Νέα