Μαραντόνα: «Τα ρίχνουν όλα στον Μέσι, πρέπει να αποσυρθεί από την Εθνική»

Μαραντόνα: «Τα ρίχνουν όλα στον Μέσι, πρέπει να αποσυρθεί από την Εθνική»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Τα ρίχνουν όλα στον Μέσι, πρέπει να αποσυρθεί από την Εθνική»

bet365

Ο Ντιέγο Μαραντόνα παραχώρησε συνέντευξη σε αργεντίνικη εφημερίδα εκφράζοντας την άποψη ότι ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να φύγει από την Εθνική από τη στιγμή που όλοι τον κατηγορούν χωρίς να φταίει σε κάτι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Μαραντόνα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Clarin ρωτήθηκε και για τον Μέσι και για τη νέα αποτυχία της Αργεντινής στο Μουντιάλ.

Ο Ντιέγο πήρε το μέρος του Μέσι, τον οποίο μάλιστα συμβούλεψε να αποσυρθεί από την Αλμπισελέστε από τη στιγμή που δεν τον σέβονται και όλοι ρίχνουν το φταίξιμο σε αυτόν.

«Θα έλεγα στον Μέσι να μην πάει ξανά στην Εθνική. Να αποσυρθεί από την Εθνική. Γιατί χάνει η Κ15 και φταίει ο Μέσι, μπαίνει στο πρόγραμμα η Ρασίνγκ να παίξει με την Μπόκα και φταίει ο Μέσι, πάντα φταίει ο Μέσι. Θα του έλεγα "τρελέ, μην πας ξανά". Ας δούμε αν είναι θαρραλέοι», ανέφερε ο Μαραντόνα, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να μας είχε κάνει όλους να το βουλώσουμε. Γιατί δεν φταίει αυτός που δεν κατακτούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα