Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι μάνατζερ αθλητών στον κόσμο! (pic)

Gazzetta team
Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι μάνατζερ αθλητών στον κόσμο! (pic)

bet365

Με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, ο δημοφιλής εκπρόσωπος παικτών, Ζόρζε Μέντες, βρέθηκε στη 2η θέση των πλουσιότερων ατζέντηδων. Για 6η διαδοχική χρονιά στην κορυφή ο Σκοτ Μπόρας που δραστηριοποιείται στο μπέιζμπολ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Μέντες κατάφερε ν' αναρριχηθεί μέχρι και το δεύτερο σκαλί της λίστας, όπως την παρουσίασε το περιοδικό Forbes, με συμβόλαια 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και προμήθειες που φτάνουν στα 100 εκατ.δολάρια.

Πρώτος παραμένει για 6η διαδοχική χρονιά ο Σκοτ Μπόρας που είναι... μεγάλο αφεντικό στο μπέιζμπολ, με συμβόλαια που συνολικά φτάνουν στα 1,88 δισεκατομμύρια δολάρια και προμήθειες ύψους 105 εκατομμυρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι κάτοχος... ρεκόρ εννέα συμβολαίων αξίας μεγαλύτερης των 100 εκατ.!

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Τζόναθαν Μπάρνετ με γραφείο που εδρεύει στο Λονδίνο, ανάμεσα στους πελάτες του είναι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Τζέσι Λίνγκαρντ και Τζόρνταν Πίκφορντ και έχει συμβόλαια 800 εκατ.δολαρίων.

Πέμπτος κατατάσσεται ο... γνωστός και μη εξαιρετέος, Μίνο Ραϊόλα, που με τις τοποθετήσεις του συχνά – πυκνά γίνεται θέμα στα μεγάλα διεθνή Μέσα. Αυτός, μετράει 62 εκατ.δολάρια σε προμήθειες και έχει συμβόλαια 628 εκατ.δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα