Από τη... βολίδα του Κριστιάνο, στο αριστοτεχνικό γκολ του Σαλάχ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Από τη... βολίδα του Κριστιάνο, στο αριστοτεχνικό γκολ του Σαλάχ (vid)

bet365

Από το 2009 μέχρι και φέτος, το Puskas Award έχει απονεμηθεί σε γκολ που κερδίζουν το χειροκρότημα ακόμα και των αντιπάλων. Για το 2018, η διάκριση πήγε στον Μοχάμεντ Σαλάχ, για τον οποίο... εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις, δεδομένου του ανταγωνισμού από Κριστιάνο, Μπέιλ και Παβάρ...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αννόβερο - Χόφενχάιμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το Puskas Award βρίσκει κάτοχο στον ποδοσφαιριστή που έχει κάνει κάτι το περίτεχνο μέσα στη σεζόν και που έχει προκαλέσει τον θαυμασμό με την ποιότητα του γκολ που έχει πετύχει.

Για φέτος, τη στιγμή που υπήρχαν ανάμεσα στις υποψηφιότητες το τρομερό φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, το ανάποδο ψαλίδι των Κριστιάνο και Μπέιλ από το Champions League αλλά και το καταπληκτικό σουτ του Παβάρ σε ματς της Γαλλίας απέναντι στην Αργεντινή, ο Σαλάχ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής με πανέμορφο αριστερό σουτ σε «μάχη» απέναντι στην Έβερτον στο «Άνφιλντ».

Για τη φετινή απονομή του Puskas Award η αλήθεια είναι ότι εκφράστηκαν αρκετές διαφωνίες, οι οποίες ίσως και να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες με το βίντεο των νικητών του βραβείου από το 2009 μέχρι και φέτος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα