Ο Καμαρά έπαιξε δεκάρι και... τρέλανε (και) τους Αφρικανούς!

Ο Καμαρά έπαιξε δεκάρι και... τρέλανε (και) τους Αφρικανούς!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Καμαρά έπαιξε δεκάρι και... τρέλανε (και) τους Αφρικανούς!

bet365

Ο Μαντί Καμαρά έκανε την πρώτη του παρουσία με την Εθνική Γουϊνέας παίζοντας σε δημιουργικό ρόλο σε σχήμα 4-3-3, η ομάδα του κέρδισε και ο ίδιος εισπράττει αποθεωτικά σχόλια. Τι λέει στο Gazzetta.gr ο Αφρικανός δημοσιογράφος Νούχου Άνταμς.
Στο 4-3-3 της Εθνικής Γουϊνέας ο Καμαρά - στον πρώτο του αγώνα ever με την χώρα του - είχε τον πλέον δημιουργικό ρόλο στον άξονα με τον αρχηγό Κεϊτά και τον Ιμπραϊμ Σισέ να τον πλαισιώνουν. Οι Αφρικανοί αναφέρουν πως έπαιξε σαν δεκάρι (σ.σ. ως ένας επιτελικός χαφ) και μάλιστα σημειώνουν πως έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Για κάποιους ήταν ακόμα και ο MVP!!! Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού δείχνει να... τρελαίνει (και) την αφρικανική ήπειρο, όπου σημειωτέον ρίχνουν πολλές ματιές πάντα scouts ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Αφρικανός ρεπόρτερ και δημοσιογράφος, Νούχου Άνταμς, ήταν εκείνος που μας... διαφώτισε περισσότερο για την απόδοση του Μαντί Καμαρά.
«Ο Μαντί Καμαρά έκανε ένα γεμάτο και πολύ καλό παιχνίδι. Η δύναμή του, η αντοχή του και ο τρόπος που πάει στην μπάλα είναι όλα αξιοσημείωτα. Ξεχωρίζει από το πρώτο λεπτό», σημείωσε αρχικά στο Gazzetta.gr. «Ο τρόπος που κρατούσε και μετέφερε την μπάλα σου έδινε ασφάλεια.
Είχε πολύ καλές μεταβιβάσεις και ναι έπαιξε σε σαφώς πιο προωθημένο και δημιουργικό ρόλο στον άξονα. Αντιλαμβάνομαι πως στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό παίζει πιο αμυντικά αλλά εδώ ήταν και εντός έδρας ματς και ο προπονητής της Γουϊνέας επέλεξε μία πιο δημιουργική και επιθετική θέση για εκείνον. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πήγαινε στις διεκδικήσεις ή ότι δεν είχε κερδισμένες... μονομαχίες. Αν και δεν είχε συμμετοχή στην φάση του γκολ συνολικά ήταν πολύ καλός. Πρόκειται για έναν παίκτη που συνολικά θεωρώ ότι αξίζει και πρέπει να προσεχθεί», είπε ακόμα ο Άνταμς.
 

Τελευταία Νέα