«Προς το παρόν ας αφήσουμε τον Μέσι ήσυχο...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Προς το παρόν ας αφήσουμε τον Μέσι ήσυχο...» (vid)

bet365

Βοήθεια προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, αφού, ο πρόεδρος της AFA, Κλαούντιο Τάπια, ανέφερε για την απουσία του ηγέτη της «αλμπισελέστε» από την πρόσφατη αποστολή: «Ας τον αφήσουμε να ηρεμήσει, δεν γίνεται να πέφτει συνεχώς το βάρος πάνω του...».

Ιταλία - Πολωνία! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Έπειτα από ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι με την εθνική ομάδα αφού έκανε πολύ κακό Μουντιάλ στη Ρωσία, ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός αποστολής για τα δύο φιλικά παιχνίδια με τις Γουατεμάλα και Κολομβία.

Εθεάθη χαρούμενος να πηγαίνει τα παιδιά του στο σχολείο και ν' απολαμβάνει τον ελεύθερό του χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις και το μεγάλο βάθος της εθνικής ομάδας της Αργεντινής και φαίνεται πως η AFA τηρεί στάση αναμονής και περιμένει από εκείνον να μάθει πότε θα είναι έτοιμος για την επαναφορά του.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια, ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό πως: «Ας τον αφήσουμε ήσυχο αυτές τις μέρες, ας μη μιλάμε για τον Μέσι αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν γίνεται κάθε φορά να ρίχνουμε το βάρος πάνω του και όλες οι απαιτήσεις να βαραίνουν αποκλειστικά εκείνον».

 

Τελευταία Νέα