Μέσα στον μήνα επιστρέφει ο Λαλάνα

Μέσα στον μήνα επιστρέφει ο Λαλάνα

Gazzetta team
Μέσα στον μήνα επιστρέφει ο Λαλάνα

bet365

Ευχάριστα τα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Άνταμ Λαλάνα στην προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας, με τον μέσο της Λίβερπουλ να επιστρέφει μέσα στον μήνα.

Σκόραρε ο Γιόνσεν το πρώτο γκολ του αγώνα Νορβηγία - Κύπρος; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χωρίς τον Άνταμ Λαλάνα θα αγωνιστεί η Αγγλία στα ματς με Ισπανία και Ελβετία για το Nations League, ωστόσο τα ευχάριστα με τον τραυματισμό του μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ είναι πως δεν είναι τόσο σοβαρός και πως θα επιστρέψει μέσα στο μήνα.

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Είναι ένα πισωγύρισμα, το οποίο δεν είναι ιδανικό, καθώς ήμουν σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα, αλλά είναι θετικό ότι είναι σύντομο το διάστημα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι διαθέσιμος για την Λίβερπουλ μέσα στον Σεπτέμβριο για το Champions League και τις εγχώριες διοργανώσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα