Στα 44 του ο Νούνιες αναζητά νέες προκλήσεις!

Στα 44 του ο Νούνιες αναζητά νέες προκλήσεις!

Στα 44 του ο Νούνιες αναζητά νέες προκλήσεις!

bet365

Ο Μίλτον Νούνιες, που τον γνωρίσαμε από το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, στα 44 του χρόνια θέλει να συνεχίσει να παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο επιθετικός από τις Ονδούρες ήρθε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αρχικά για δοκιμή στις αρχές Οκτώβρη του 1999, έπαιξε 11 όλα κι όλα παιχνίδια με τον «Δικέφαλο» στο στήθος και έφυγε δίχως να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα! Ήταν μια από τις πιο δαπανηρές αγορές του Γιώργου Μπατατούδη, αλλά ευτυχώς βρέθηκε η Σάντερλαντ να πληρώσει 1,6 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από την ελληνική ομάδα την τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών του 2000!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Μίλτον Ομάρ Γκαρσία Νούνιες συνέχισε να αγωνίζεται και να βγάζει το ψωμί του παίζοντας για λογαριασμό της Ουνιβεριδάδ του Σαν Κάρλος στη Γουατεμάλα, αν και κάποια στιγμή πριν ένα χρόνο είχε δηλώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Τελικά ο Νούνιες έμεινε στην ομάδα του πανεπιστημίου του Σαν Κάρλος και πριν από μια εβδομάδα πληροφορήθηκε την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Στα 44 του χρόνια, πλέον, ο Νούνιες συνεχίζει να αναζητά νέες προκλήσεις. «Έχω μιλήσει με μια ομάδα από τις Ονδούρες, πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω στη Γουατεμάλα. Θα δούμε τι θα συμβεί», υποστήριξε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και περιμένει νέες προτάσεις για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Το λέει η καρδούλα του…

Πολλά περισσότερα για το συνέβη με τον κοντούλη, βία βία 1.60μ., ποδοσφαιριστή στο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, μπορείτε να διαβάσετε στο θέμα του «gazzetta weekend».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα