Ζλάταν: «Θα θυμάμαι για πάντα το ψαλιδάκι κόντρα στην Αγγλία»

Gazzetta team
Ζλάταν: «Θα θυμάμαι για πάντα το ψαλιδάκι κόντρα στην Αγγλία»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται μια ανάσα από τα 500 γκολ στην καριέρα του και σύμφωνα με τον ίδιο το καλύτερο από εκείνα που έχει σημειώσει ήταν το φοβερό ψαλιδάκι του κόντρα στους Άγγλους.

Ο Σουηδός σταρ απέχει δύο μόλις γκολ από τα να συμπληρώσει τα 500 στην ποδοσφαιρική του καριέρα και εκείνο το ψαλιδάκι θα του μείνει αξέχαστο. Όχι μόνο γιατί ήταν κορυφαίο ως γκολ, αλλά και γιατί σημειώθηκε απέναντι στην Αγγλία, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Σκόραρε ο Ντιονί το πρώτο γκολ του αγώνα Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Έχω σκοράρει κάποια γκολ που θυμάται ο κόσμος. Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα ήταν εκείνο το ψαλιδάκι απέναντι στην Αγγλία, λόγω της σχέσης μου με τους Άγγλους. Στην αρχή έλεγαν διάφορα, μιλούσαν. Τους έκανα ένα δώρο ζωής», σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα