Το trailer του ντοκιμαντέρ που δείχνει τη δύναμη του ποδοσφαίρου! (vid)

Gazzetta team
Το trailer του ντοκιμαντέρ που δείχνει τη δύναμη του ποδοσφαίρου! (vid)

bet365

Το Eleven ακολούθησε για 4.5 χρόνια 11 διαφορετικά παιδιά, από 11 διαφορετικές χώρες με κοινό άξονα την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, το οποίο διαμορφώνει το χαρακτήρα τους και ξεπερνά κάθε εμπόδιο επικοινωνίας. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στη Γενεύη, όπου συναντήθηκαν με τα ποδοσφαιρικά τους είδωλα. Δείτε το trailer.

Έντεκα παιδιά, από έντεκα διαφορετικές χώρες με κοινό παρανομαστή την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Το ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Μονεμβασιώτη βρίσκεται στο τελικό του στάδιο. Για 4.5 χρόνια το Eleven ακολούθησε τα παιδιά στις χώρες τους, κατέγραψε το πως το περιβάλλον, οι πολιτιστικές ιδιαιτερότητας και το πάθος για το ποδόσφαιρο διαμόρφωσαν το χαρακτήρα τους.

Οι 11 πορείες ενώθηκαν σε μία, όταν τα παιδιά συναντήθηκαν για 7 ημέρες στην Γενεύη, κατάφεραν σε λίγα 24ωρα να γίνουν όχι απλά ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά φίλοι, παρά τα γλωσσικά και άλλα εμπόδια. Και έπαιξαν στο γήπεδο της πόλης, πριν τον σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους φίλους του Φίγκο και αυτούς του Ροναλντίνιο. Το gazzetta.gr ήταν εκεί και κατέγραψε το πως το Eleven αποδεικνύει ότι πραγματικά μια μπάλα μπορεί να φέρει κοντά τον κόσμο.

Δείτε τo επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ και κάντε click ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα και να ενισχύσετε τον σκοπό.

 

Τελευταία Νέα