«Έκραξε» τον ανιψιό του live σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μαραντόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
«Έκραξε» τον ανιψιό του live σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μαραντόνα!

bet365

Ακούγοντας σχόλια που δεν του άρεσαν για την πρόταση γάμου που έκανε στην κατά πολύ νεότερη από εκείνον, μέλλουσα σύζυγό του, ο Ντιέγκο Μαραντόνα παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή και άνοιξε νέα οικογενειακή κόντρα με τον ανιψιό του!

Ο Αργεντινός θρύλος δεν άντεξε ν' ακούει από τον Βάλτερ Κρίστιαν Ματσούκα πως του φαινόταν πολύ περίεργη η κατάσταση με τον επικείμενο γάμο από τη στιγμή που η Ρόσιο Ολίβα είναι μόλις 28 ετών.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Βλέπω στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή τον πιο δειλό άνθρωπο στον κόσμο, τον ανιψιό μου... Είναι ένας άνθρωπος που έχει καιρό να δει τη μάνα του και που δεν έχουμε καμία επαφή. Έχει σπάσει πολλά αυτοκίνητα που μου ανήκαν και μου έχει κλέψει πολλά χρήματα» είπε στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «Confrontados» ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα