Τεσσάρα στο ημίχρονο και μετά χαλάρωση για Τότεναμ (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα στο ημίχρονο και μετά χαλάρωση για Τότεναμ (vid)

bet365

Σαρωτική για ένα ημίχρονο η Τότεναμ με τους Λονδρέζους να επικρατούν με 4-1 της Ρόμα πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Γκολ και θέαμα είχαν οι σημερινοί αγώνες για το Inernational Champions Cup. Ένας από τους πλέον θεαματικούς, ίσως και ο πιο θεαματικός ήταν αυτός ανάμεσα στη Ρόμα και τη Τότεναμ. Οι Ιταλοί έκαναν το... λάθος να προηγηθούν, με τους Άγγλους στην συνέχεια να πετυχαίνουν 4 γκολ και να επικρατούν με 4-1.

ΑΠΟΕΛ – Φλόρα Ταλίν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ποτέ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά οι Ρωμαίοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4' με γκολ του Σικ, κάτι που τελικά αποδείχθηκε μεγάλο λάθος. Η συνέχεια ανήκε στη Τότεναμ που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ρόμα στην οποία βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Μανωλάς.

Αρχικά ισοφάρισαν στο 9' με τον Γιορέντε, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 1-2 στο 18' Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μόουρα που με επίσης δύο γκολ στο 28' και 44' διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγγλοι κατέβασαν ταχύτητα, θέλοντας να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, με τους Ιταλούς να μην μπορούν να απειλήσουν.

 

Τελευταία Νέα