Ντάλιτς: «Λίγα τα 4 εκατ. ευρώ που μου προσφέρουν»

Ντάλιτς: «Λίγα τα 4 εκατ. ευρώ που μου προσφέρουν»

bet365

«Είμαι ο δεύτερος κορυφαίος τεχνικός του κόσμου», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς προσθέτοντας πως τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον ίδιο.

Η εκπληκτική πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας όπως είναι λογικό εκτόξευσε τις μετοχές του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από την ομοσπονδία της Αιγύπτου και της Ιαπωνίας, αλλά και από αραβικούς συλλόγους που προσφέρουν παχυλό μισθό.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Ντάλιτς ωστόσο δεν δείχνει να δελεάζεται από τα ποσά τονίζοντας πως τα 4 εκατ. ευρώ είναι λίγα! Παράλληλα δεν δίστασε να δηλώσει πως είναι ο δεύτερος κορυφαίος προπονητής του κόσμου λόγω της επιτυχίας της Κροατίας.

«Είτε αρέσει, είτε όχι, είμαι ο δεύτερος καλύτερος προπονητής του κόσμου. Τα 4 εκατ. ευρώ που μου προσφέρουν είναι πολύ λίγα για τον δεύτερο προπονητή.

Τα χρήματα είναι σημαντικά για όλους, αλλά για μένα δεν είναι το νούμερο ένα κίνητρο. Έχω ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου και μπορώ να μείνω για πολύ καιρό με την εθνική Κροατίας», δήλωσε αρχικά ο 51χρονος προπονητής προσθέτοντας:

«Είμαι λυπημένος και θα είμαι έτσι για την υπόλοιπη ζωή μου. Έχω παράπονο γιατί η Κροατία δεν κατέκτησε το Μουντιάλ. Θα μπορούσαμε λόγω της ποιότητας που διαθέτουμε.

Ο Θεός όμως δεν ήθελε να κερδίσουμε. Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Η Γαλλία είχε περισσότερη τύχη».

 

Τελευταία Νέα