Πουλίδο: «Όνειρό μου να πάω στην Ευρώπη ξανά»

Πουλίδο: «Όνειρό μου να πάω στην Ευρώπη ξανά»

bet365

Ο Αλαν Πουλίδο παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της Μοντερέι προς το πρόσωπό του ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό να αποτελεί το μεγάλο του βήμα σ' ένα σίριαλ που είχε κρατήσει καιρό.

Ο Αλαν Πουλίδο, ωστόσο, δεν κατάφερε να μείνει στο Λιμάνι και βρήκε την ποδοσφαιρική του «Ανάσταση» πίσω στο Μεξικό. Αυτό το πέτυχε και πλέον στοχεύει στο να περάσει ξανά τον Ατλαντικό. Σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Μοντερέι απάντησε:

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λατσί - Ανόρθωση, αν o Ντούρις σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ακόμη έχω συμβόλαιο με την Τσίβας και το όνειρό μου είναι να πάω στην Ευρώπη ξανά. Ναι, ήξερα ότι υπήρχαν κάποιες πιθανότητες (για την Μοντερέι), αλλά συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Δεν επρόκειτο να πάρω κάποια απόφαση από τη στιγμή που ο μάνατζερ μου κι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα μου έλεγαν το οτιδήποτε. Σήμερα ανήκω στην Τσίβας και υπερασπίζομαι τα χρώματά τους»

 

Τελευταία Νέα