Ο Ινιέστα έφτασε στην Ιαπωνία και δεν... κρατιέται! (pics & vid)

Ο Ινιέστα έφτασε στην Ιαπωνία και δεν... κρατιέται! (pics & vid)

Ο Ινιέστα έφτασε στην Ιαπωνία και δεν... κρατιέται! (pics & vid)

bet365

Ο Αντρές Ινιέστα είναι έτοιμος να ανοίξει το κεφάλαιο «Ιαπωνία», δηλώνοντας έτοιμος να παίξει την ερχόμενη Κυριακή (22/7). Ο Ισπανός μέσος, προσγειώθηκε στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου κι η υποδοχή που του ετοίμασαν ήταν ιδιαίτερα θερμή.
Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έβαλε τέλος στην καριέρα του με την εθνική, λίγο πιο πριν είπε «αντίο« στην Μπαρτσελόνα ως παίκτης με την καριέρα του να είναι στη δύση της.
Βέβαια, πριν ρίξει τους τίτλους τέλους έχει ακόμη μια αποστολή: Να παίξει για την Vissel Kobe στην Ιαπωνία.
Στην άφιξή του ήδη πήρε μια... γεύση για το με πόση ανυπομονησία τον περιμένουν.
Από τα 12 του αυτή είναι η πρώτη φορά που θα κάνει προετοιμασία μακριά από τη Μασία.
Πάντως, πιστεύεται ότι την ερχόμενη Κυριακή θα είναι έτοιμος να παίξει, με την πρώτη του προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, όπως υποστηρίζουν οι «Times» της Ιαπωνίας.
Ο ίδιος δήλωσε πάντως:
«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι αλλά ανυπομονούσα να έρθω στην Ιαπωνία. Είμαι ενθουσιασμένος με το να παίξω με τους συμπαίκτες μου στην Vissel Kobe. Ελπίζω οι φίλαθλοι να διασκεδάσουν το να με δουν να παίζω αλλά και το στιλ παιχνιδιού της ομάδας. Θα δώσω το καλύτερό μου για να πετύχω στη νέα μου πρόκληση.
Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν συντομότερα. Θα είμαι σε κορυφαία κατάσταση την Κυριακή και ελπίζω να παίξω σπουδαία για τον κόσμο».

Ιδού οι φωτογραφίες από την άφιξή του:

 

Τελευταία Νέα