Σκοράρει με το «καλημέρα» στη Νόριτς ο Πούκι!

Σκοράρει με το «καλημέρα» στη Νόριτς ο Πούκι!

bet365

Ο Τεέμου Πούκι έκανε την διαφορά στο φιλικό της Νόριτς κόντρα στην Πάντερμπορν πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας να εκθειάζει τον Φινλανδό φορ.

Ο Τεέμου Πούκι από τις πρώτες μέρες του στη Νόριτς επιβεβαιώνει τη φήμη του δεινού σκόρερ. Ο Φινλανδός φορ στο φιλικό των «καναρινιών» με την Πάντερμπορν πέτυχε δύο γκολ οδηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση με 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως με δύο τέρματα του Πούκι (58΄, 62΄), ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Σούντουβα , αν o Ντελατόρε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Σκόραρε με θαυμάσιο τρόπο και απέδειξε γιατί θέλαμε τόσο πολύ να τον αποκτήσουμε. Είναι πάντα καλό για έναν επιθετικό όταν σκοράρει η βγάζει ασίστ. Βοηθάει στην αυτοπεποίθηση του, αλλά και στην προσαρμογή του», τόνισε ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φαρκ, προσθέτοντας:

«Είναι έξυπνος παίκτης και ευέλικτος σε θέματα τακτικής. Μπορεί να παίξει ως στράικερ, 10άρι, αλλά και σε πιο ελεύθερο ρόλο. Είμαστε ικανοποιημένοι που τον έχουμε μαζί μας».

 

Τελευταία Νέα