Ψηφίστε τις γκολάρες του γαλλικού θριάμβου! (vids)

Gazzetta team
Ψηφίστε τις γκολάρες του γαλλικού θριάμβου! (vids)

bet365

Η αυλαία έπεσε. Η Γαλλία είναι η νέα πρωταθλήτρια κόσμου και το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο. Η Κροατία αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα όλων για όσα πέτυχε.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του κόσμου πλέον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή 4 χρόνια για το... χειμερινό Μουντιάλ του Κατάρ. Οι αναμνήσεις πολλές κι έντονες, αφού δεν χωράει αμφιβολία πως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ήταν ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Έστω κι αν τα μεγάλα φαβορί... πήγαν νωρίς σπίτια τους, είχε κι αυτό την μαγεία του.

Ένας τελικός που ξέφυγε από το... φτωχό 1-0 των τελευταίων περασμένων Μουντιάλ και μας χόρτασε γκολ. Έτσι σαν το πιο όμορφο αντίο στα εκατομμύρια των φιλάθλων σε όλο τον πλανήτη. 6 γκολ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν να σημειωθούν από το 1966 όταν τότε στην παράταση η Αγγλία σήκωσε την κούπα κόντρα στην Γερμανία!

Μάλιστα ανάμεσα στα 6 υπήρξαν και τρεις γκολάρες έτσι να να... ζορίσει λίγο η επιλογή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο... αποχαιρετιστήριο «Φάε Το Γκολ» της Δευτέρας, την live εκπομπή στο facebook με τον Βασίλη Σαμπράκο και τον Μιχάλη Τσόχο!

Η γκολάρα του Πολ Πογκμπά δεν θα μπορούσε να λείπει από την τριάδα. Αφού πρώτα έκανε μια απίθανη «40άρα» μπαλιά στον Μπαπέ, στην συνέχεια έτρεξε όλο το γήπεδο, έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας και με άψογο πλασέ δεν έδωσε περιθώριο αντίδρασης στον Σούμπασιτς. Έκανε το 3-1 κι ουσιαστικά «τέλειωσε» τον τελικό!

Καταπληκτικό όμως ήταν και το 4ο γκολ των Γάλλων με τον Κυλιάν Μπαπέ να βάζει κι αυτός... σφραγίδα στον μεγάλο τελικό. Ο Ερνάντεζ με σλάλομ ταλαιπώρησε τους Κροάτες, πάσαρε στον άσο της Παρί και αυτός με ένα υπέροχο συρτό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στον... θρίαμβο.

Όμως και ο μεγάλος χαμένος έχει θέση στα υποψήφια γκολ! Μετά την ψυχρολουσία του αυτογκόλ, οι Κροάτες δείχνουν το... μέταλλο που τους έφτασε μέχρι τον τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ισοφαρίζουν. Με εκπληκτική κομπίνα από εκτέλεση φάουλ κι αφού η μπάλα πέρασε από το κεφάλι του Μάντζουκιτς και το πόδι του Βίντα, ο Πέρισιτς έκανε εκπληκτική προσποίηση και δυνατό σουτ με τον Γιορίς να είναι απλά... θεατής. Γκολάρα επιπέδου τελικού Μουντιάλ και σαφώς μπορεί να γίνει ένα υπέροχο πιάτο δια χειρός Κουτσόπουλου.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ... #FaeToGoal

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΓΚΜΠΑ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΠΕ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΙΤΣ

 

Τελευταία Νέα