Η γαλλική κουζίνα είναι... μονόδρομος! (vid)

Gazzetta team
Η γαλλική κουζίνα είναι... μονόδρομος! (vid)

bet365

Το... φτωχό 1-0 ήταν αρκετό για την Γαλλία να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό, αλλά κι αρκετό για να γνωρίζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τη λήξη του ημιτελικού, τι θα μαγειρέψει στον Βασίλη Σαμπράκο και τον Μιχάλη Τσόχο!

Θα ήταν ουτοπικό να πιστεύαμε ότι ένας ημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές ομάδες, με το κίνητρο τεράστιο (εισιτήριο τελικού), θα ήταν τόσο... ανοιχτός ώστε να έχει τουλάχιστον τρία γκολ προκειμένου να μπείτε στην διαδικασία επιλογής. Όπως και δεν είχε το Γαλλία-Βέλγιο. Αν και εκατέρωθεν ευκαιρίες χάθηκαν, τελικά η αναμέτρηση κρίθηκε στο ένα γκολ, αυτό που πέτυχε ο Ουμτιτί με κεφαλιά μετά από κόρνερ που είχαν κερδίσει οι «τρικολόρ».

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι αυτός που έδωσε στην Γαλλία την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής και αυτός που θα... δώσει την έμπνευση στον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το «Φάε Το Γκολ» της Τετάρτης. Αγωνία φυσικά δεν έχουν και οι Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος αφού γνωρίζουν από το βράδυ της Τρίτης, ότι γαλλική κουζίνα είναι αυτή που θα συνοδεύσει την ανάλυσή τους για τον πρώτο ημιτελικό στην live facebook εκπομπή του gazzetta.gr.

Αυτή την φορά λοιπόν η... κάλπη παραμένει κλειστή αφού το γκολ του Ουμτιτί δεν έχει... ανταγωνισμό! Με την ελπίδα ότι η αναμέτρηση της Κροατίας με την Αγγλία θα μας προσφέρει και περισσότερο θέαμα, αλλά κυρίως πιο πολλά γκολ, απολαύστε το τέρμα που έδωσε στους «τρικολόρ» την πρόκριση και περιμένετε το μεσημέρι της Τετάρτης ώστε να δείτε την έμπνευση του σεφ!

 

Τελευταία Νέα