Στο... τούρμπο ο Μπαπέ και Βέλγοι για φίλημα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στο... τούρμπο ο Μπαπέ και Βέλγοι για φίλημα

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα στρογγυλοκάθεται από νωρίς στον καναπέ παρέα με το κλιματιστικό και περιμένει τους προημιτελικούς του φετινού Μουντιάλ!

Καλημέρα σε όλους!

Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες, ψάξτε για ανεμιστήρες, ανοίξτε κλιματιστικό και απολαύστε αυτές τις μέρες φίλοι μου! Άγιες μέρες αυτές οι τελευταίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Εγώ τα κανόνισα όλα ώστε... να μην κουνηθώ από το δροσερό σαλόνι και περιμένω πως και πως τα σημερινά ματσάκια που... ανεβάζουν τη θερμοκρασία και θα χτυπήσει 40άρια από τις 17:00 και μετά!

Εξοπλιστείτε με υπομονή, με κάτι δροσερό και χαρείτε τα παιχνίδια, με την ευχή να χαρεί και η τσέπη μας με τα πονταρίσματα που θα κοιτάξουμε...

Η Γαλλία κοντράρεται με τους Ουρουγουανούς στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας και υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Οι «τρικολόρ» είναι από τα μεγαλύτερα φαβορί, η «σελέστε» είναι η... ύπουλη δύναμη και ο Έντινσον Καβάνι θα είναι απών. Αυτά δεν αλλάζουν.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με δεκάδες ειδικά στοιχήματα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και προσφορές* ημέρας!” *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πιστεύω πως δεν θα αλλάξει και η... επέλαση του Κίλιαν Μπαπέ στην αντίπαλη άμυνα. Είναι να το θαυμάζεις αυτό το παιδί με το ταλέντο και την τρομερή ψυχραιμία και ωριμότητα που δείχνει στο γήπεδο, παρά την ηλικία των 19 ετών. Όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν κατακτούσε το Μουντιάλ το 1998, ο Μπαπέ δεν είχε καν γεννηθεί, για να φτάσει να κάνει... παπάδες 20 χρόνια αργότερα! Στο 2,80 η απόδοση να σκοράρει στο ματς με την Ουρουγουάη. Βέβαια, παρά την απουσία του Καβάνι, εκτιμώ ότι οι Ουρουγουανοί δεν θα καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα και το παιχνίδι των Γάλλων τους ευνοεί σε σχέση με τη σφιχτή παράταξη της Πορτογαλίας. Στο 2,15 το G/G.

Το βραδινό ματς είναι... φωτιά! Οι Βραζιλιάνοι που σταθερά θα λογίζονται ως ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο, απέναντι στην εκπληκτική φουρνιά των Βέλγων.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου παίζεται στη Novibet με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και συναρπαστικό live *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Να με συμπαθάτε, αλλά ναι, όσο κι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ομάδα που σε κάνει να τη θαυμάζεις και η συγκεκριμένη γενιά είναι από αυτές που θα μπορούσαν να γράψουν ιδιαίτερη ιστορία στο ποδόσφαιρο, πικράθηκα από τον τρόπο με τον οποίο οι Ιάπωνες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Μουντιάλ. Οι Ασιάτες έπαιξαν στα ίσια, δεν κλείστηκαν στην άμυνα, δεν χάλασαν το παιχνίδι, ήταν... αντρίκια ποδοσφαιρική συμπεριφορά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Από εκεί και πέρα, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, δίχως να χρειαστεί εξτρά χρόνος στο πρώτο παιχνίδι της νοκ-άουτ φάσης, με 12 γκολ και δίχως τον Ντε Μπρόινε ανάμεσα στους σκόρερ, δεν γίνεται να μη στηρίξω τους Βέλγους να τα καταφέρουν απέναντι στους σταθερούς, αλλά «χλωμούς» Βραζιλιάνους. Στο 2,40 βρίσκεται η απόδοση για όποιον θελήσει να στηρίξει την πρόκριση της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στα ημιτελικά του φετινού Μουντιάλ.

Ποια ρεκόρ θα σπάσουν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου; *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα