Οι γκολάρες... ξαναγύρισαν! Ψηφίστε! (vids)

Gazzetta team
Οι γκολάρες... ξαναγύρισαν! Ψηφίστε! (vids)

bet365

Μετά τις... σούπες και τις σαλάτες της Κυριακής γυρίσαμε ξανά στην δράση, τα πολλά γκολ, τα όμορφα γκολ και φυσικά τις ματσάρες όπως αυτό του Βελγίου με την Ιαπωνία.

Επτά γκολ συνολικά στους δύο αγώνες, με τον βραδινό να δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό γιατί αυτό το Μουντιάλ μας αρέσει και γιατί τα φαβορί... δεν αισθάνονται και τόσο καλά. Το Βέλγιο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, είδε το... φάντασμα του αποκλεισμού κατάματα και τελικά αφού στο 93' γλίτωσε το γκολ, στο 94΄πέτυχε το τρίτο τέρμα και πέρασε στους 8 για το ραντεβού με την Βραζιλία.

«Ελπίζουμε να είναι γκολ ένος Ιάπωνα για να φέρει ζωντανά πραγματάκια που να περπατάνε ο Λεωνίδας για να κυκλοφορούν στο στο στομάχι του Βασίλη Σαμπράκου». Με την ατάκα αυτή το μεσημέρι της Δευτέρας o Mιχάλης Τσόχος έκλεισε τη live στο facebook εκπομπή του gazzetta.gr, «Φάε Το Γκολ». Ακριβώς απέναντι του, ο Βασίλης Σαμπράκος, ενώ απολάμβανε την ισπανική σαλάτα, παράλληλα σχημάτιζε με τα χέρια του έναν σταυρό θέλοντας να... ξορκίσει το κακό. Που να ΄ξερε όμως τις άγριες «ορέξεις» των Ιαπώνων, αυτές που επέδειξαν στην αναμέτρηση με το Βέλγιο, έστω κι αν τελικά δεν απέφυγαν το «χαρακίρι» μιας και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το 0-2.

Η ψήφος είναι ιερή και μυστική! Σεβαστό αυτό. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να σας... προκαταβάλουμε αλλά μάλλον ο εκ των διευθυντών του gazzetta, δύσκολα θα αποφύγει αυτό που δεν ήθελε να συμβεί Το δεύτερο τέρμα αυτό του Ινούι είναι ένα «καταπληκτικό τεμάχιο» που θες να το φας σε οποιαδήποτε εκδοχή του.

Εκτός κι αν τελικά τον... σώσει ο Τσαντλί όχι τόσο επειδή σε κενή εστία βρήκε δίχτυα, αλλά για όλη την υποδειγματική ανάπτυξη στο γκολ. Ένα γκολ που ξεκίνησε με πρώτη πάσα από τον Κουρτουά και τους Βέλγους να είναι... σφαίρες στην αντεπίθεση! Τέλος από την 3άδα δεν γίνεται να λείψει και ένα βραζιλιάνικο τεμάχιο. O Νεϊμάρ πάτησε με τακουνάκι, ο Γουίλιαν έκανε το... ξεπέταγμα με την μπάλα και ξαναβρήκε αυτόν από τον οποίο είχε πάρει την πάσα. Ένα απίθανο «1-2» που κατέληξε σε ένα όμορφο γκολ.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ... #FaeToGoal

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΝΟΥΙ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΛΙ

 

Τελευταία Νέα