Υδράργυρος και Μουντιάλ... στο κόκκινο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Υδράργυρος και Μουντιάλ... στο κόκκινο!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα πήρε φόρα με την έναρξη της φάσης των «16» του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και μαζί με την άνοδο της θερμοκρασίας, δηλώνει... καυτός για τη στοιχηματική συνέχεια!

Καλημέρα φιλαράκια μου!

Τι Μουντιάλ βλέπουμε φέτος... Και ποιους σταματήσαμε να βλέπουμε από τα πρώτα παιχνίδια των νοκ-άουτ! Μέσι και Κριστιάνο... γυρίζουν σπίτι και συνεχίζουν στη διοργάνωση οι Γάλλοι που εξ αρχής θεωρούνταν φαβορί, έχοντας μέσα τους Άγγλους για τους οποίους ακόμα ουδείς μπορεί να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα, ενώ φυσικά και η Ισπανία θα παίξει τη δική της μπάλας στη συνέχεια!

Οι Ίβηρες, κοντράρονται σήμερα στο πρώτο ματς της ημέρας με τους διοργανωτές Ρώσους και η αλήθεια είναι ότι έδειξαν στην φάση των ομίλων πως όταν το παιχνίδι έρθει στα μέτρα τους, βολεύονται δίχως να κυνηγούν κάτι το τρομερό. Μετά την τρελή ισοπαλία με τους Πορτογάλους, ήρθε απλά το 1-0 με το Ιράν και στο τελευταίο παιχνίδι οι Μαροκινοί κέρδισαν τις εντυπώσεις αποφεύγοντας την ήττα με το τελικό 2-2.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την άλλη, οι Ρώσοι έχουν καταφέρει να διαψεύσουν όσους πίστευαν ότι δεν θα περάσουν από τα γκρουπ, είναι ομάδα που στην καλή της στιγμή θα επιδείξει αποτελεσματικότητα, όμως σε ένα τέτοιο ματς έχουν τον τίτλο του απόλυτου αουτσάιντερ. Καμία νίκη σε έξι ματς από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης όταν αντιμετωπίζουν τη «φούρια ρόχα», οι φετινού οικοδεσπότες. Ενδεχόμενη επικράτηση της Ισπανίας δίχως... πολλά – πολλά, με διαφορά ενός τέρματος, σε απόδοση 2,50.

Στο παιχνίδι της Κροατίας με τη Δανία, η ομάδα των Βαλκανίων, βάσει και των εμφανίσεων που πραγματοποίησε στη φάση των ομίλων, δείχνει να έχει το πάνω χέρι στη θεωρία. Ξέρει τον τρόπο, έχει τους παίκτες που μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή, πήραν νίκη ακόμα και κόντρα στην Ισλανδία όταν είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και έπαιζαν με εννέα αλλαγές και η απόδοση της νίκης των Κροατών απόψε σε 90 λεπτά αγώνα, βρίσκεται στο 1,83.

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένας... Έρικσεν δεν φέρνει την άνοιξη για τους Δανούς, που έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και των οπαδών τους με την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο, ενώ αποδοκιμάστηκαν για τον τρόπο με τον οποίο τα... βόλεψαν με τους Γάλλους για να περάσουν μαζί στο τελευταίο ματς των γκρουπ. Αμυντική φιλοσοφία και χτύπημα στην αντεπίθεση για τους Σκανδιναβούς, στα οχτώ από τα δέκα τελευταία ματς έχουν σημειώσει 0-0 στην ανάπαυλα, με το ενδεχόμενο ισοπαλίας έπειτα από 45' στη σημερινή αναμέτρηση να βρίσκεται στο 1,90.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα