Ζήτω η τρέλα, «ξεματιάστε» Ταλιαφίκο-Μερκάδο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ζήτω η τρέλα, «ξεματιάστε» Ταλιαφίκο-Μερκάδο!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν κρατιέται ενόψει των πρώτων ματς για τη φάση των «16» του Μουντιάλ και δεν ξεγράφει την Αργεντινή όπως αρκετοί ειδήμονες.

Γεια σας φίλοι μου.

Επιτέλους έφτασε η ώρα! Τώρα αρχίζει το καλό.

Το Μουντιάλ μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του, αφού φτάσαμε στην φάση των «16».

Ματσάρες θα απολαύσει ο γεροΓιοβάισα, αφού το μενού είναι πλούσιο. Έχω κάνει τα κουμάντα μου, στέλνοντας την Σβετλάνα στη μάνα της για να δω με την ησυχία μου τα παιχνίδια.

Στις 17:00 η Αργεντινή κοντράρεται με την Γαλλία. Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής έχει παίξει πιο όμορφο ποδόσφαιρο η παρέα του Πογκμπά από την σημερινή της αντίπαλο. Η ομάδα του Σαμπάολι σε μερικές στιγμές νιώθεις ότι παίζει... τουρλουμπούκι.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με δεκάδες ειδικά στοιχήματα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και προσφορές* ημέρας!” *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να ξεγράψω την Αργεντινή. Το πάθος, η τρέλα τους, ο Μέσι και φυσικά η... αύρα Μαραντόνα, αλλά και όλα αυτά που κάνει στις κερκίδες, σε βάζουν σε σκέψη.

Θεωρώ πως και οι δυο ομάδες θα σκοράρουν, παρόλο που τώρα θα είναι πιο προσεκτικές. Θα πάω με το over αλάνια μου στο 2.45. Θέλω να κεράσω μαι γύρα σφηνάκια, αφού είμαι σίγουρος πως θα πιείτε στην βραδινή σας έξοδο.

Βλέπω ματς-θρίλερ με σκορ 2-1 ή 1-2. Δεν θέλω να πάρω θέση για το ποιος θα περάσει.

Μπορείς να περάσεις με Ταλιαφίκο και Μερκάδο; Aν ο Μέσι και ο Μπανέγα βρεθούν σε καλή μέρα τίποτα δεν είναι απίθανο.

Ποια ρεκόρ θα σπάσουν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Πάμε και στον φίλο μου τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα παίξει με την Ουρουγουάη που δεν έχει δεχθεί γκολ στη διοργάνωση. Ο Κριστιάνο είναι... αγριεμένος και δεν θέλει να φύγει πρόωρα, ενώ στην άκρη του μυαλού του έχει μια πιθανή κόντρα με τον Μέσι στα προημιτελικά.

Ο Σάντος είναι μετρ του under, άρα δεν γίνεται να ξεφύγουμε από αυτό (1.50). Άλλωστε και η παρέα του Καβάνι κρατάει τις... Θερμοπύλες πίσω με τους Γκοντίν και Χιμένες.

Επίσης καλό ποντάρισμα είναι να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες που πληρώνει 1.65, Δεν είναι και άσχημα. Για την πρόκριση παίζουν, πρέπει να προσέξουν.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα