Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της Δευτέρας!

Gazzetta team
Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της Δευτέρας!

bet365

H πρώτη ημέρα όπου υπάρχουν 4 ματς ήταν και εντυπωσιακή από πλευράς γκολ! Μπείτε στη φόρμα του #FaeToGoal και ψήφισε το ομορφότερο...

Μπήκαμε στην τελική ευθεία των ομίλων και πλέον τα ματς της ημέρας από τρία έγιναν τέσσερα. Αυτό σημαίνει περισσότερα γκολ, αλλά και περισσότερες πιθανότητες για όμορφα γκολ. Τόσο όμορφα που με λίγη φαντασία και αρκετά υλικά θα μπορούν να μετατραπούν σε ένα υπέροχο πιάτο για την καθημερινή Μουντιαλική εκπομπή του gazzetta «Φάε Το Γκολ» με τον Βασίλη Σαμπράκο και τον Μιχάλη Τσόχο!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

Η Πορτογαλία συνεχίζει στην φάση των 16 καθώς επικράτησε του Ιράν, με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα να είναι αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία. Πως αλλιώς; Με το... απόλυτο τεμάχιο που πέτυχε. Ένα καταπληκτικό γκολ που «ανάγκασε» ακόμη και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να... υποκλιθεί στην τεράστια κλάση του. Κουβάλημα της μπάλας, γλυκό εξωτερικό φάλτσο και η μπάλα πήγε εκεί που και ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου θα αποδέχονταν την μοίρα του. Προφανώς η... επιστροφή στην Πορτογαλική κουζίνα είναι ένα ιδιαίτερα πιθανό σενάριο για τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο «Φάε Το Γκολ» της Τρίτης.

Όπως η Πορτογαλία, έτσι και για την Ουρουγουάη το Μουντιάλ συνεχίζεται. Μάλιστα η «σελέστε» πέρασε στους 16 με τρεις νίκες και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Αντίθετα έβαλε 5 στον όμιλο και τρία στη διοργανώτρια Ρωσία. Το πρώτο καταπληκτικό, αντάξιο της κλάσης του Σουάρες. Συρτό απευθείας φάουλ, η μπάλα δίπλα από το τείχος και... ξυστά από το δοκάρι, με τον Ακινφέεφ να μη μπορεί να αντιδράσει. Ένα από τα ωραιότερα γκολ της ημέρας χωρίς υπερβολή.

Εξαιρετικό επίσης και το γκολ που συμπληρώνει την τριάδα. Έστω κι αν χρειάστηκε η χρήση του VAR προκειμένου να μετρήσει αφού αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Ο Ιάγο Άσπας στο 90' με εξαιρετικό τακουνάκι... βρήκε δίχτυα, η Ισπανία ισοφάρισε και παράλληλα με το γκολ αυτό αλλά και την ισοφάριση του Ιράν πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο που φάνταζε χαμένη στο φινάλε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ... #FaeToGoal!

 

Τελευταία Νέα