Ψήφισε την απόλυτη γκολάρα του «Π-Σ-Κ»!

Gazzetta team
Ψήφισε την απόλυτη γκολάρα του «Π-Σ-Κ»!

bet365

Σε ένα τριήμερο που έβρεξε γκολ, τα περισσότερα εκ των οποίων εντυπωσιακά, η αποστολή των αναγνωστών του gazzetta να αναδείξουν το καλύτερο, μόνο εύκολη δεν είναι!

Να που πήραν μπροστά και οι μηχανές των γκολ… 5-2 το ένα ματς, 6-1 το άλλο, 2-2 το τρίτο και γενικά όλο το «Παρασκευοσαββατοκύριακο» χορτάσαμε γκολ. Η χαρά του over ήταν για να μιλήσουμε και με στοιχηματικούς όρους.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θέλουμε τα γκολ να τα… μετατρέψουμε σε χρήμα, αλλά σε φαγητό, οπότε οι δικοί μας όροι θα είναι μαγειρικοί.

Όπως συμβαίνει καθημερινά λοιπόν μέσω της εκπομπής «Φάε Το Γκολ», οι αναγνώστες του gazzetta επιλέγουν το πιο θεαματικό, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος βάζει την φαντασία του να δουλέψει ώστε να το μετατρέψει σε ένα υπέροχο πιάτο και λίγο μετά ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος αφήνουν στην άκρη το πληκτρολόγιο, πιάνουν μαχαίρι και πιρούνι και… απολαμβάνουν.

Μια απόλαυση που πήραμε και εμείς όλο το τριήμερο, αφού ανάμεσα στα 34 (!!!) γκολ που σημειώθηκαν στα 9 παιχνίδια που μεσολάβησαν από το τελευταίο μας ραντεβού υπήρξαν πολλά άκρως θεαματικά! Αυτή την φορά η «επιτροπή σοφών»… χτύπησε διπλοβάρδια για να αποφασίσει, καθώς υπήρχαν κι αυτά που αποκλείστηκαν με… βαριά καρδιά.

Όμως μόνο τρία είναι αυτά που μπαίνουν στην… κάλπη του #FaeToGoal.

Tα δύο προέρχονται από το ίδιο παιχνίδι. Το… θρίλερ που βίωσαν το βράδυ του Σαββάτου Γερμανοί και Σουηδοί με τα «πάντσερ» να χαμογελούν τελευταία στο 95’. Μια βραδιά που άρχισε τόσο όμορφα για την παρέα του Μπεργκ με την γκολάρα που πέτυχε ο Τοϊβόνεν. Μπούκαρε στην περιοχή του Νόιερ κι αφού πρόλαβε τον Ρούντιγκερ με άψογο τρόπο τσίμπησε την μπάλα και την πέρασε πάνω από τον Γερμανό κίπερ που απλά παρακολουθούσε!

Κι αν αυτό το γκολ, όχι άδικα χαρακτηρίζεται «ποίημα» λίγη ώρα αργότερα ήρθε και… η ραψωδία του Κρόος! Στο «λεπτό χωρίς αύριο», στην τελευταία φάση του ματς, το τέλειο χτύπημα, το απίθανο γκολ. Φάλτσα όσα έπρεπε, η μπάλα να αποφεύγει όλη την πολυπρόσωπη άμυνα των Σουηδών και κάπως έτσι να γράφεται η ιστορία.

Όμως ούτε η Κυριακή μας άφησε παραπονεμένους κι από αριθμό γκολ, αλλά κι από ποιότητα. Η Αγγλία νίκησε με 6-1 τον Παναμά κι αν ο Κέιν σκόραρε με δυο πέναλτι και μια σπόντα δεν ισχύει το ίδιο για τον Λίνγκαρντ!

O mister-7 των «λιονταριών» παίζει υπέροχα το «1-2» με τον Στέρλινγκ κι από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ένα φαλτσαριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Παναμά! Γκολάρα κι αυτή που… θες να την φας!

Σας προϊδεάσαμε ότι αυτή την φορά η επιλογή είναι δύσκολη. Οπότε φρεσκάρετε τη μνήμη σας και ψηφίστε ποιο γκολ θέλετε να δείτε «μαγειρεμένο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΪΒΟΝΕΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΟΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΝΓΚΑΡΝΤ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ… #FaeToGoal

 

Τελευταία Νέα