Ψήφισε την γκολάρα της Πέμπτης! (vid)

Gazzetta team
Ψήφισε την γκολάρα της Πέμπτης! (vid)

bet365

Η σούπερ Κροατία... έριξε στο καναβάτσο την Αργεντινή και μάλιστα με 2 γκολάρες που είναι υποψήφιες για να γίνουν ένα υπέροχο πιάτο το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Φάε Το Γκολ»!

Η μέρα άρχισε ιδανικά. Με την γκολάρα του Έρικσεν κόντρα στην Αυστραλία. Μπορεί να μην ήταν το γκολ αυτό αρκετό ώστε η Δανία να πάρει την νίκη και να εξασφαλίσει από το 2ο ματς την πρόκριση, όμως σαφέστατα είναι ένα από τα ωραιότερα τέρματα που έχουμε δει ως τώρα στο Μουντιάλ και μας... εξάπτει την περιέργεια για το τι φαγητό θα απολαύσουν το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Φάε το Γκολ», ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος από τα χέρια του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αν τελικά αυτό κερδίσει την προτίμηση των αναγνωστών του gazzetta.gr.

Φυσικά δεν μπορεί να λείψει από την τριάδα η γκολάρα του Ρέμπιτς που έδωσε το προβάδισμα στην Κροατία. Ή μήπως να μπει στην ψηφοφορία ο Καμπαλέρο, ο κίπερ της Αργεντινής αφού τέτοια ασίστ που έδωσε αξίζει με το παραπάνω; Όπως κι αν έχει ο άσος της εθνικής Κροατίας είπε... ευχαριστώ και με απευθείας γυριστό σουτ πέτυχε ένα απίθανο γκολ, που χωρίς υπερβολή είναι από τα πιο «λαμπερά» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Τρίτη επιλογή για το best goal της Πέμπτης η... απόλυτη μαχαιριά στα πλευρά της Αργεντινής και του Μέσι. Ο τεράστιος Λούκα Μόντριτς, χόρεψε... τον αντίπαλο του κι έξω από την περιοχή εξαπέλυσε «κεραυνό» με την μπάλα να... αναπαύεται στα δίχτυα του Καμπαλέρο που πάλι δεν έκανε τίποτα, αλλά αυτή τη φορά χωρίς να έχει ευθύνη!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΠΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΙΤΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΙΚΣΕΝ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ... #FaeToGoal

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα