Η κραυγή των Βίκινγκς και το βραζιλιάνικο ξέσπασμα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η κραυγή των Βίκινγκς και το βραζιλιάνικο ξέσπασμα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα στηρίζει απόλυτα τις «ψυχάρες», τους Ισλανδούς, ενώ περιμένει πειστική εμφάνιση της Βραζιλίας, μετά το «Χ» της πρεμιέρας.

Γεια σας φίλοι μου.

Από το ξεκίνημα του Μουντιάλ έχω γίνει ένα με τον καναπέ, τις μπύρες και τις πίτσες. Δεν έχω χάσει ματσάκι από την ποδοσφαιρική γιορτή. Η αγαπημένη μου Ρωσία κάνει... πάρτι μέχρι στιγμής στον όμιλο της και έχει μεγάλες πιθανότητες για πρωτιά στην πρώτη φάση. Όσο νικάει η παρέα του Γκολόβιν, η Σβετλάνα θα είναι χαρούμενη και δεν θα έχει νευράκια. Μακάρι να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χθες οι φοβεροί Κροάτες διέλυσαν με 3-0 την Αργεντινή του Μέσι και έστειλαν μια ολόκληρη χώρα στα... επείγοντα. Δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που να έχει δίδυμο στα χαφ με την ποιότητα των Μόντριτς-Ράκιτιτς. Φαίνεται πως ο Σαμπάολι θα φύγει... νύχτα.

Σήμερα όμως το μενού έχει... σάμπα, Βραζιλία, jogo bonito (καλά μην βαράτε δεν παίζουν τα τρία «R»). Τι ωραίες ήταν οι εποχές που έπαιζαν οι Ροναλντίνιο, Ρονάλντο και Ριβάλντο. Δεν πειράζει θα βολευτώ με Νεϊμάρ, Ζέσους και Κουτίνιο.

Η ομάδα του που έχει να ανεβεί στην κορυφή του κόσμου από το 2002 θελει πάση θυσία τη νίκη, αλλά δεν θα πάμε στον άσσο με την χαμηλή απόδοση. Θα φάμε χαβιάρι φιλαράκια μου με το over (1.83). Πιστεύω πως οι Βραζιλιάνοι θα... ξεσπάσουν. Όσα και να βγάλει ο Κέιλορ Νάβας δεν σώζει την Κόστα Ρίκα. Θα ρισκάρω και με το γκολ του Κουτίνιο που πληρώνει 2.20.

Πάμε τώρα στα αλάνια, στους Ισλανδούς. Αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου από το προηγούμενο Euro. Λίγο η κραυγή των Βίκινγκς, λίγο το μαχητικό τους πνεύμα, λίγο η ψυχή που καταθέτουν στο γρασίδι.

Πόσο ωραίo είναι αυτό το διπλό των Ισλανδών στο 2.80 κόντρα στους Νιγηριανούς. Ειδικά μετά την ήττα της Αργεντινής. Ο Φινμπόγκασον και οι φίλοι του ξέρουν πως με νίκη θα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16».Τέλος το δικό του ενδιαφέρον έχει το συνδυαστικό νίκη της Ισλανδίας και γκολ ο Σίγκουρντσον (ο Γκίλφι) στο 5.00.

Μεγάλε Γκούναρσον σου έκανα την τιμή να σε βάλω cover photo, μην με απογοητεύσεις ρε μάγκα!

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτά από εμένα! Πάμε για ταμειάρα!

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα