Ψήφισε το καλύτερο γκολ της Τετάρτης! (vids)

Gazzetta team
Ψήφισε το καλύτερο γκολ της Τετάρτης! (vids)

bet365

Στην πιο... φτωχή μέρα του Μουντιάλ, σημειώθηκαν μόλις 3 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια και οι αναγνώστες του gazzetta καλούνται να επιλέξουν αυτό που θα μετατραπεί σε πιάτο!

Αυτή την φορά η «επιτροπή σοφών» του gazzetta πήρε... ρεπό και ξεκούραστο μεροκάματο. Από τι να επιλέξει; Τρια γκολ μπήκαν κι όλα είναι υποψήφια για να «φαγωθούν» από τον Μιχάλη Τσόχο και τον Βασίλη Σαμπράκο στο «Φάε Το Γκολ».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 4ο γκολ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο προσωπικό, όσο και για την Πορτογαλία. Άλλωστε η ομάδα του Σάντος έδειξε κόντρα στο Μαρόκο πως θα έχει πρόβλημα αν ο CR7 κινηθεί σε ρηχά νερά. Το... τεμάχιο του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να μην ήταν το ίδιο εντυπωσιακό όσο το φάουλ στην αναμέτρηση με την Ισπανία, αλλά σαφώς ήταν θεαματικός ο τρόπος που... τρύπησε την άμυνα των Βορειοαφρικανών και με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα άλλα δύο γκολ που συμπληρώνουν την τριάδα της έτσι κι αλλιώς «φτωχής» ημέρας δεν είναι αυτά ακριβώς που λες γκολάρες. Όμως αυτά έχουμε, με αυτά θα πορευτούμε.

Άλλωστε και ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μπορεί να επιβεβαιώσει πως καμιά φορά ανοίγεις το ψυγείο και με ότι έχει... απομείνει θα πορευτείς και καμιά φορά μπορεί να βγάλεις και σουπερ φαγητό. Έτσι και στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ που θα γίνει πιάτο το μεσημέρι της Πέμπτης στην καθημερινή εκπομπή του gazzetta στο facebook «Φάε Το Γκολ».

Ο Σουάρες ήταν αυτός που με κοντινό πλασέ σκόραρε κι έδωσε την νίκη-πρόκριση στην Ουρουγουάη, αλλά θα πρέπει να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τερματοφύλακα της Σαουδικής Αραβίας που με μια... έξοδο του Μεσολογγίου έκανε εύκολη την κατάσταση για τον φορ της Μπαρτσελόνα. Όμως ευχαριστώ στην θεά τύχη ή έστω στη μπάλα που στάθηκε γενναιόδωρη μαζί του θα πρέπει να πει και ο Ντιέγκο Κόστα που άνοιξε το σκορ για την Ισπανία με καραμπόλα, κόντρα και την συνδρομή από το γόνατό του!

ΔΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

ΔΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ

ΔΕΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ... #FaeToGoal

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα