Προσοχή... δαγκώνει!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Προσοχή... δαγκώνει!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα απόλαυσε την πρεμιέρα του Mundial και ποντάρει στις επόμενες ματσάρες.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Ξύπνησα σε μεγάλα κέφια σήμερα. Μπορεί να μην ήμουν χθες στη Μόσχα, αλλά την ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου την πρεμιέρα και τη μεγάλη νίκη της Ρωσίας. Έτσι, ξύπνησα πρωί-πρωί, έφαγα τα αγαπημένα μου μπλίνι με μέλι, ετοίμασα τον καφέ μου (πάντα ζεστός, το ξέρω ότι αναρωτιέσαι) και ετοιμάζομαι για την πρώτη μεγάλη μέρα μπάλας στο Mundial. Τρία ματς, λοιπόν, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Είπα, όμως, να τα πάρω με τη σειρά για να μην σε μπερδέψω.

Νόμιμο στοίχημα με δυνατότητα Cash-Out*, live streaming* και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ξεκίνημα, λοιπόν, με την αναμέτρηση της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη. Όλα δείχνουν ότι ο Σαλάχ θα ξεκινήσει, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα αυξήσει και πολύ τις ελπίδες των Αφρικανών απέναντι στους σκληροτράχηλους αντιπάλους τους. Θα αποφύγω, όμως, καλού κακού το σημείο και θα πάω κατευθείαν στα ειδικά. Καβάνι και Σουάρες αποτελούν ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στο τουρνουά και πιστεύω ότι θα βρουν δίχτυα. Ίσως το κάνουν και οι δύο, αλλά με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να έχει xG 0,5 (ο λόγος ανάμεσα στα γκολ που έχει πετύχει με τις ευκαιρίες του), ενώ ο δείκτης του είναι ακόμη μεγαλύτερος, ο κορυφαίος της Ουρουγουάης, σε πόσες ευκαιρίες έχει συμμετοχή. Σε τέτοιες διοργανώσεις αυτά τα νούμερα πολλές φορές μας δίνουν διέξοδο και ο Σουάρες πληρώνει 2.00 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και 3.75 να βρει πρώτος δίχτυα στο ματς.

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Έμπνευση για το Μαρόκο-Ιράν που ακολουθεί δεν έχω αναγνώστη μου. Και ποτέ δεν ποντάρουμε με το ζόρι, οπότε περνάμε στη βραδινή ματσάρα ανάμεσα σε Ισπανία και Πορτογαλία. Ένας Θεός ξέρει πώς θα αντιδράσουν οι Ισπανοί μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και της αλλαγής προπονητή λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Mundial. Αμφότερες οι ομάδες, παρά τις τρομερές επιλογές που έχουν στην επίθεση, διακρίθηκαν στα προκριματικά για τις αμυντικές τους επιδόσεις. Στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει, μάλιστα, έχουν επιτευχθεί μόλις 4 τέρματα. Το under στο 1.62 μοιάζει λογική επιλογή και θα το τιμήσω. Θα ποντάρω και στο διπλό για την Ισπανία στο 2.05, αλλά πιο χαλαρά. Αυτά αναγνώστη μου γιατί θα πρέπει να έχω τελειώσει όλες τις δουλειές μέχρι την πρώτη σέντρα. Και στο εξοχικό οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα