Κερδίζει πόντους ο Χάσι για εθνική Αλβανίας!

Κερδίζει πόντους ο Χάσι για εθνική Αλβανίας!

bet365

Τρόπους για να λυθεί το παχυλό συμβόλαιο με τον Κριστιάν Πανούτσι αναζητεί η αλβανική ομοσπονδία έχοντας ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Μπεσνίκ Χάσι.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Κριστιάν Πανούτσι κοντεύει να κλείσει χρόνο στον πάγκο της εθνικής Αλβανίας έχοντας διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Ο 45χρονος τεχνικός δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να αφήσει το στίγμα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας με τους Αλβανούς διεθνείς να ψάχνουν την ταυτότητα τους.

Η βαριά ήττα με 3-0 από το Κόσοβο και το 4-1 από την Ουκρανία σε φιλικές αναμετρήσεις έχουν επιτείνει το αρνητικό κλίμα για τον Πανούτσι με την αλβανική ομοσπονδία να ψάχνει τρόπους για να σπάσει το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή που υπέγραψε για δύο χρόνια.

Η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι κερδίζει συνεχώς πόντους από την στιγμή που ο τελευταίος παραμένει χωρίς δουλειά!

Όπως τονίζεται στον αλβανικό Τύπο, είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Πανούτσι εάν τελικά απομακρυνθεί από το πόστο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα