Κερδίζει πόντους ο Χάσι για εθνική Αλβανίας!

ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ Ο ΠΑΝΟΥΤΣΙ

Κερδίζει πόντους ο Χάσι για εθνική Αλβανίας!

Κερδίζει πόντους ο Χάσι για εθνική Αλβανίας!

Τρόπους για να λυθεί το παχυλό συμβόλαιο με τον Κριστιάν Πανούτσι αναζητεί η αλβανική ομοσπονδία έχοντας ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Μπεσνίκ Χάσι.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Κριστιάν Πανούτσι κοντεύει να κλείσει χρόνο στον πάγκο της εθνικής Αλβανίας έχοντας διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Ο 45χρονος τεχνικός δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να αφήσει το στίγμα του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας με τους Αλβανούς διεθνείς να ψάχνουν την ταυτότητα τους.

Η βαριά ήττα με 3-0 από το Κόσοβο και το 4-1 από την Ουκρανία σε φιλικές αναμετρήσεις έχουν επιτείνει το αρνητικό κλίμα για τον Πανούτσι με την αλβανική ομοσπονδία να ψάχνει τρόπους για να σπάσει το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή που υπέγραψε για δύο χρόνια.

Η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι κερδίζει συνεχώς πόντους από την στιγμή που ο τελευταίος παραμένει χωρίς δουλειά!

Όπως τονίζεται στον αλβανικό Τύπο, είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Πανούτσι εάν τελικά απομακρυνθεί από το πόστο του.

Best of internet